DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İSU KARAMÜRSEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Karamürsel Şube Müdürlüğü, Karamürsel Belediyesinin zemin katında abonelerine hizmet vermeye başladı.

Abonelerine modern ve çağdaş işletmecilik hizmetleri sunan İSU Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan 12 ilçedeki Şube Müdürlüklerinin hizmet binaları, abonelerin ve vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi adına merkezi yerlerde bulunmaktadır.

Uzun yıllar boyunca Karamürsel Emniyet Müdürlüğü yanında hizmet veren; İSU Karamürsel Şube Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karamürsel Belediyesinin yeni hizmet binasının zemin katına taşındı.

Yaklaşık 320 metrekare kapalı alanda tek kat olarak hizmet verecek İSU Karamürsel Şube Müdürlüğü, Karamürsel halkına, abonelik, tahsilat gibi işlemlerin yanı sıra fatura tahsilatları için İSUMATİK Kiosk’larını da vatandaşların hizmetine sunmaya başladı.

İSU Genel Müdürlüğünün; Karamürsel’de, Şube Müdürlüğü hizmet binası ile birlikte Dereköy’de, arıza bakım ve onarımlarının yapıldığı şantiye tesisi bulunmaktadır. Şube Müdürlüğü, 66 yönetici ve personel ile halkımıza hizmet vermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.