DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

‘’Gönülden Renkler’’ sergisi vatandaşları büyüledi

YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

12 ilçe de 42 kurs merkezinde 316 farklı branşta binlerce meslek ve sanat eğitimi gönüllüsüne kurs vererek yarım milyon kursiyer sayısını aşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında ilçe sergileri başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında eğitim gören kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler “KO-MEK ile Gönülden Renkler” temalı ilçe sergileri ile görücüye çıktı.

24 Nisan Salı Günü saat 13.30’da Gölcük Kongre Sarayı’nda açılan Gölcük İlçe Sergisi’nde ise Gazeteci Yazar Serdar Tuncer “Osmanlı’da ve İslamiyette Aile Yapısı” konulu söyleşisi ile açılış öncesi bir seminer gerçekleştirdi.

Gölcük Kongre Sarayı’nda yapılan sergiye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Üyeleri, partililer, İlçe STK ve Oda Başkanları, Daire Müdürleri, vatandaşlar ve çok sayıda kursiyerler katıldı.

Karaosmanoğlu, ‘’Sahip çıktığımız şey bizimdir sahip çıkmadığımız şey bizim değildir’’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılışta konuşan İbrahim Karaosmanoğlu, “En büyük yeteneğimizi evlatlarımızı yetiştirmek için kullanmalıyız. En büyük servetlerimiz onlar ve onları ateşe atamayız. Evlatlarımızı helal lokma ve hayırlı dualar ile büyütmeliyiz diyen Karaosmanoğlu konuşmasının devamında; Kocaeli’ye yapılan hizmetleri anlattı. Kocaeli’nin her tarafına yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu sahip çıktığımız şey bizimdir sahip çıkmadığımız şey bizim değildir’’ diye konuştu.

Sergiye katılım yoğun oldu

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasının ardından KO-MEK’te eğitim alan kursiyerlerin hazırlamış olduğu ‘’KOMEK ile Gönülden Renkler’’ adlı el emeği göz nuru eşyaların olduğu sergiyi gezdi ve kursiyerler ve usta öğreticilerden bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.