DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi Başarıya doymuyor

Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi Başarıya doymuyor
16.04.2018
2.281
A+
A-

İlçemizde başarıyla hizmet veren Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

13-15 Nisan tarihlerinde Antalya Belek Maritim Beach otelde Yurtiçi Korgo şubelerinin başarı değerlendirme toplantısı yapıldı. Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü Gökhan Ararbay’ında katıldığı toplantıya Gölcük şubesi damga vurdu. Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Metin Kocael’in de katıldığı başarı değerlendirme toplantısı 4 katagoriden oluştu. A,B,C ve D katagorilerinde Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi en iyi derece olan A katagorisinde başarı ödülüne layık görüldü. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü Gökhan Ararbay şunları dile getirdi.

ARARBAY “ İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ”

Kargo sektörleri iş hayatı içerisinde ki en zor ve meşakkatli işlerden bir tanesidir, bizler geçmişten gelen deneyimimiz ve işimizi sevmemiz sayesinde her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk, çalışmalarımızı da hep bu yönde sürdürdük, işimizi ilk günkü heyecanla ve aile gibi olmuş ekip arkadaşlarımızla ilçemizde ki vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermek için var gücümüz ile çalışıyoruz, aldığımız bu ödül yaptığımız çalışmalarda ne kadar başarılı olduğumuz gösterirken aynı zamanda bizlere daha çok sorumluluk yüklediğinin de farkındayız. Yurtiçi Kargo Gölcük şubesi olarak dün olduğu gibi bu günde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Bizlerde Gölcük Haber Gazetesi olarak Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü Gökhan Ararbay ve ekibini elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.