DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Emeği ile hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkenin kalkınmasında büyük katkılar sunan emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Çalışmak, üretmek, ülke ekonomisine katkı sağlamak, alın teri dökmek kutsal bir faaliyettir. 1 Mayıs da, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür.

Bizler, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan bir medeniyetten geliyoruz. İşçisiyle, işvereniyle,  köylüsüyle, şehirlisiyle kaynaşmış bir milletiz.

Büyük ve güçlü Türkiye idealimize emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan ve toplum hayatında önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır.

Ülkemizin en değerli sermayesi emektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin güçlü yarınları için emek sarf eden tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, dostluk, dayanışma ve bayram havasında geçmesini temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.