DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

1 Mayıs’ın gerçek emekçileri yine onlardı

1 Mayıs’ın gerçek emekçileri yine onlardı

1 Mayıs’ın gerçek emekçileri yine onlardı

Geçtiğimiz gün tüm Türkiye’de ve dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bir çok işçiler çalışarak gerçek emekçi olduklarını bir kez daha gösterdiler.

1 Mayıs gününü çalışarak geçirdiler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle resmi kurumlarda ilan edilen 4 günlük resmi tatilin yanında gerçek emekçiler 1 Mayıs gününü çalışarak geçirdiler. İlçemizde geçtiğimiz hafta sonu başlayan özellikle yayalar için oldukça iyi olacak olan 19 Mayıs Caddesi Prestij Caddesi yapımında görev alan emekçiler hakkı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde çalışarak geçirdiler.

Onlar bir çok Gölcüklünün tebriğini kazandılar

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle milyonlarca kişi resmi tatil gününün keyfini yaşadı. Fakat bir çok işçi ise 1 Mayıs’ta çalışarak 1 Mayıs’ın gerçek emekçileri olduğunu gösterdi. İlçemizde hayata geçirilen projelerde çalışan işçiler, prestij cadde çalışmalarında yer alan işçiler bir çok Gölcüklünün bu önemli günde takdirini kazandı. Vatandaşlar, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ama gerçek emekçiler bugün ne yazık ki çalışıyor. Bizler gerçek emekçilerin 1 Mayıs’larını tebrik ediyoruz. Allah tüm emekçilerin yar ve yardımcısı olsun, işlerini kolaylaştırsın’ dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.