DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

250 ANNE İLE KAHVALTI

250 ANNE İLE KAHVALTI

İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği’nden annelere büyük jest

250 ANNE İLE KAHVALTI

İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği 13 Mayıs Anneler günü münasebetiyle Değirmendere Alaçatı Cafe’de 250 anne ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına katılan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları kendilerini tanıtan kısa konuşmaları ile birlikte kahvaltı programına katılan hanımların anneler gününü kutladılar.

Milletvekili Aday Adayları katıldı

13 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Değirmendere Alaçatı Cafe’de 250 anne ile kahvaltı programı düzenleyen İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği büyük bir başarıya imza attı. Kahvaltı programına İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları Ruhan Tekcan, Dicle Akın, Ayşegül Babacan, Adil Gülez, Renan Kıran, Murat Atar Ali Türkşen ve Ayşegül Babacan’ın yanı sıra İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı , İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç ve Yönetimi ve Değirmendereli hanımlar katılım sağladı.

Sevinç, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak,ülkemizi yaşanılabilir, özgür mutlu vede iyi bir ülke yapma amacımız var”

Kahvaltı programında açılış konuşmasını İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç gerçekleştirdi. Sevinç konuşmasını yapmadan İYİ Parti Değirmendere yönetimini tanıtmak amacıyla sahneye davet etti ve konuşmasını yönetimi ile birlikte yaptı. Sevinç konuşmasında, “Sayın Başkanlarım, değerli aday adaylarım ,saygıdeğer hanımlar  İYİ Parti Değirmendere temsilciliğinin hazırladığı Anneler Günü kahvaltımıza hoş geldiniz.  Hepinizin malumu 24 Haziran tarihinde herkes için çok önemli bir seçim sürecine giriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak,ülkemizi yaşanılabilir, özgür mutlu vede iyi bir ülke yapma amacımız var. İnşallah ta bunu elbirliği ile başaracağız. Bizler Değirmendereliyiz, Değirmendere yaşıyoruz ama artık Değirmendere eskisi gibi ufak bir  kasaba değildir. Nüfusu 42 bin, seçmen sayısı da 30 bindir.  Zamanından önce alınan bu erken baskın seçim Sayın Meral Akşener’in ve de İYİ Parti’nin seçime girmemesi içindi. ama engelleri aşa aşa geliyoruz, barikatları yıka yıka geliyoruz. Sonunda da kazanan da biz olacağız. Bugün itibariyle seçimlere 48 gün var. Bu zamanı hep beraber iyi değerlendirelim. Bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayınız. El ele verelim, omuz omuza verelim, sırt sırta verelim. Başarıyı hep beraber yakalayalım. Bu nedenle tüm yönetici arkadaşlarımız yemek esnasında sizler ile görüşecekler. Bu mücadele de bende varım diyenler, seçimde bunlar hile yapar, oy çalar diye endişesi olanların bizlere , ülke adına demokrasi adına destek vermeye çağırıyorum. Kadınlar isterse bu kötü gidişatı değiştirebilirler, başarırlar.  Başarmak için sizlerden bize destek vermenizi, sahaya inmenizi, çalışmalarımıza katılmanızı saygılarımla rica ediyorum.  Sağ olun, var olun, afiyet olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Aynacı, ““ Şu anda burada bulunan bütün ablalarımın annelerimin anneler gününü kutluyorum”

Ardından söz alan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı konuşmasında, “ Şu anda burada bulunan bütün ablalarımın annelerimin anneler gününü kutluyorum. Peygamber Efendimiz bir sözünde, “ Eğer yer yüzünde secde edilecek Allah’tan başka bir şey olsaydı bu annedir” demiştir. Buradan bu özel kadınların tamamının anneler gününü kutluyorum. Hepsinin ellerinden tek tek öpüyorum. Saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener hep, “Bana Meral abla diyin” demiştir. Buradan kendisinin de bir anne olması sebebiyle anneler gününü kutluyorum. Sevgiyle saygıyla kalın teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Tekcan, “Sadece kadın, anne, öğretmen olduğum için değil niteliklerime güvenerek milletvekili aday adayı oldum”

Ruhan Tekcan, “ Bugün burada güzel bir kutlama amacıyla bir araya geldik. Bunun için siyaset yapmak, sorunlarımızı sıralamak istemiyorum. Ama gözden kaçırmayacağımız bir durum var ki hepimiz yorulduk. İnsanlığımız hırpalandı. Mutsuz, birbirine güvenemeyen bir toplum olduk. Düşünmeden hareket eden siyasetçiler yüzünden kutuplaşıyoruz. Kutuplaşma bizi düşünmeden alıkoyuyor. En çok ihtiyacımız olan şey sevgi, güven ve huzur. Kadınlarımıza, annelerimize birçok vaatler veriliyor. Biz bunlardan sıkıldık, tamam artık diyoruz. Bizi mutlu etmek istiyorsanız dürüst olun yeter. Sadece kadın, anne, öğretmen olduğum için değil niteliklerime güvenerek milletvekili aday adayı oldum. Benim cesaretim ve umudum var. Gelin hep birlikte Atamızın emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkalım. Cesur olalım, birlikte yürüyelim. İYİ Parti saflarına katılalım. İyi bir geleceği, iyi ve cesur insanlarla inşa edelim. Daha nice güzel ve mutlu olan günlere inancım adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunar anneler gününüzü kutlarım” dedi.

 Kıran “Bir Atatürk gelse derken Allah bize Anatürk’ü nasip etti”

Renan Kıran “çok değerli arkadaşlarım, hemcinslerim. Anne olmak tattığım en güzel duygulardan birtanesi, eminim ki burada olan herkeste benimle aynı düşünüyordur. 16 seneden beri olan olumsuzluklar beni siyasete itti. Evde televizyonları seyrederken, bir şeyler yapmalıyız, bu gidişe dur demeliyiz diye çırpındığım anda cesur bir kadın çıktı ve dedi ki “ Medeniyetin taşlarını cesurlar döşer. Bütün cesurlar ve iyiler benimle birlikte yola çıkın” dedi. Bende Akşener’in yanında yer almak için siyasete girdim. Hep Mustafa Kemal’i bekliyorduk. Bir Atatürk gelse derken Allah bize Anatürk’ü nasip etti. Kocaelililiyiz ve Kocaeli’nden bir Cumhurbaşkanı çıkacak. Bunu hep birlikte yaşayacağız inşallah. Önce onu Cumhurbaşkanı yapacağız. Ondan sonra zaten güçlendirilmiş parlamenter sistemle Cumhuriyetimizi tekrar yüce bir yönetim sistemi yapacağız. Ben hepinizin anneler gününü kutluyorum. Allah’ım çocuklarınızı sizlere bağışlasın. Sizin çocuklarınız ve de gençler için yol çıktım. Ben bir öğretmenim. 38 yıl cumhuriyetin bütün nimetlerinden yararlanmış bir öğretmenim. Cumhuriyetin tehlikeye düştüğünü gördüğüm için bu yola çıktım. Çocuklarım için gençler için ve de sizler için yola çıktım. Türkiye iyi olacak” dedi.

Gülez, “ Umarım seçim sonucunda ki başarıyı inşallah yeniden burada bir araya gelerek kutlarız”

Adil Gülez “ Öncelikle bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Gölcük ve Değirmendere Teşkilatına teşekkür ediyorum. Anneler gününüzü kutluyorum. Annelik çok güzel bir duyguymuş , annemizden biliyoruz. Babalar günü anneler günü kadar gündemde olmuyor ne yazık ki. Ben kısaca şunu söylemek istiyorum. Bu kadar kişinin bir araya gelmiş olması inanmış, bir kazananın mutlaka kadınlar hareketinden başlayacağını bilen bir anlayışı sergiliyor. Kadınları kutluyorum. Özellikle Değirmendere Teşkilatı Başkanı Meryem Hanım’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Umarım seçim sonucunda ki başarıyı inşallah yeniden burada bir araya gelerek kutlarız” dedi.

Atar “Akşener, Cumhurbaşkanı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin direksiyonuna geçecektir”

Murat Atar, “ Bugün burada bulunan bütün annelerimizin anneler gününü kutlamak istiyorum. Bugün sizin gününüz. Bir Gölcüklü olarak hepinizin ellerinden tek tek öpüyorum. Geldiğiniz ve bizlere destek olduğunuz için sağ olun var olun. Benden önce zaten aday  adayı arkadaşlarım bazı sözler saf ettiler zaten. Evet bu bir kadın hareketidir. Meral hanım hepimizin anası olarak bir Anatürk olarak inşallah 25 Haziran sabahı olmasa 9 Temmuz günü Cumhurbaşkanı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin direksiyonuna geçecektir ve memleketi 16 yıl önce kaldığı yerden yeniden şahlandırmaya devam edecektir. Ben bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkşen “25 Haziran sabahı sizlerin katkısıyla çok daha güzel bir Türkiye’ye uyanalım”

GİK Üyesi Ali Türkşen, “ Ben öncelikle bugün bu güzel kahvaltı programına beni de davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ve tüm annelerin anneler gününü kutlamak istiyorum. Oldukça yoğun bir program içindeyiz ve sürekli programlarımız değişebiliyorum. Dün Balıkesir’deydik. Sayın Genel Başkanımızın bir programı vardı. Türkiye’nin her bir noktasına girmeye gayret gösteriyoruz. Coşku her gün katlanarak artıyor. İnşallah bu yolun sonunda Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı, İYİ Parti’yi de iktidar partisi olarak göreceğiz.  Tabi ki bu yolda sizlerin katkısı çok önemli. Bende Gölcük’te büyümüş ve eğitimini burada almış biri olarak gurur duyuyorum. Hepinizin desteğini bekliyoruz. Ev ev, hane hane lütfen dolaşarak hareketimizi yapalım. Tüm Gölcük’e Değirmendere’ye Kocaeli Bölgesine sizlerin vasıtasıyla anlatalım. Hayırlısıyla 25 Haziran sabahı sizlerin katkısıyla çok daha güzel bir Türkiye’ye uyanalım” dedi.

Anneler gönüllerince eğlendiler

Konuşmaların ardından İYİ Parti Değirmendere teşkilatı Yönetimi başta olmak üzere kahvaltı programına katılan Değirmendereli hanımlar müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek anneler gününü kutladılar.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.