DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ak Genç Dilovası’nda 80 Kişilik Dev Kadro

Ak Genç Dilovası’nda 80 Kişilik Dev Kadro

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları, 24 Haziran seçimleri öncesi 80 kişilik SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Genç üyeleri ile birlikte önceki gün Tavşancıl sahilde bir araya geldi.

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları, 24 Haziran seçimleri öncesi SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) üyeleri ile birlikte önceki gün Tavşancıl sahilde bir araya gelerek semaverde çay keyfi yaptı.

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Emre Sarıca ve Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları SKM Başkanı Sabahattin Kahriman’ın katıldığı buluşmada 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri hakkında Genç SKM üyelerine bilgilendirmeler yapıldı.

“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturundan çıktıkları kutlu yolda hiç durmadan koşacaklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca; “Önce inancımız sonra da memleketimiz için koşuyoruz, koşacağız. Zaten kendi davamız koşmayı, gayret etmeyi, seferde olmayı emrettiği için koşmaktayız. Biz, seferde olmayı emredilen bir davanın mensubu olarak tevfiki, muzafferiyeti ve muvaffakiyeti de Allah’tan diliyoruz.

Sözlerine devam eden Başkan Sarıca; 24 Haziran seçimleri öncesi Dilovası’nda genç kardeşlerimizle seçim çalışmalarımızı hızlandırmak, birlik ve beraberlik içinde olmak ve görüş alışverişinde bulunmak için Semaver Çayı eşliğinde buluştuk. Gençlerimize her zaman değer veren siyasette daha aktif rol almalarını isteyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve Cumhur ittifakına destek olmak için AK Parti gençlik kolları olarak var gücümüzle çalışıp, Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Dilovası’nda, Kocaeli’nde ve Türkiye genelinde partimizin en yüksek oy oranını almasını sağlayacağız.

Bugün oturma günü değil dik ayakta kalma günü, Dilovası Gençliği olarak dimdik, ayakta olduğumuzu gösterme günü olduğunu belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları SKM Başkanı Sabahattin Kahriman, “Ben bu yola çıktığımda ilk olarak şunu dedim. Biz Dilovası gençliği olarak 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde bambaşka olacağız, çok büyük çalışmalar yapacağız. Ben bunu tek başıma halledemem. Sadece sizin desteğinizle, partimize, reisimize bağlılığınızla halledeceğiz. Bugün oturma günü değildir. Bugün ayakta kalma, dik durma günüdür. Sokaklarda olacağız meydanlarda olacağız. Şiddet göstermeden dik duruşu sokaklarda göstereceğiz. Biz bu toplantıları hak için, ümmet için, mazlumlar için sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak için yapmalıyız. Dilovası Gençlik Kolları olarak liderine yakışır bir gençlik kolları olmalıyız” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.