DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AKŞENER BAŞKAN OLACAK

AKŞENER BAŞKAN OLACAK

İYİ Parti Kocaeli İl Kurulu Üyesi Çıldır,

AKŞENER BAŞKAN OLACAK

İYİ Parti Kocaeli İl Kurulu Üyesi Hüseyin Çıldır, yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimleri için önemli konuları dile getirdi. Çıldır, ’24 Haziran Seçimlerinde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener başkan olacak’ dedi.

Mitingleri göstermeseler de halkımızın partimize ilgisi oldukça artıyor

Çıldır, açıklamasında şunları belirtti: “Biliyorsunuz ki İYİ Parti Kocaeli İl Yönetimine seçildim. Partimize kurulduğu günden itibaren büyük bir teveccüh var. Buna kamuoyunda da rastlamaktayız. Sayın Genel Başkanımızın mitingleri televizyonlarda gösterilmese de halkımızın ilgisi oldukça yoğun. Bu şunu gösteriyor, halk değişi ve yeni yüzleri istiyor. Bu arayışın gerçek sahibi şu anda Sayın Genel Başkanımız gibi duruyor. Sayın Genel Başkanımızın mitinglerini ne kadar göstermeseler de unutulmasın ki yasaklar her zaman daha ilgi çekmiştir. Maalesef şunu gözlemlemekteyiz; Genel Başkanımızın mitingi başladığında televizyon kanalları yemek programı veriyor. Bunu halkımızın takdirine bırakıyorum” dedi.

Seçimler ilk turda bitmez

Çıldır, ‘Bu seçimler ilk turda bitmez. Tabi ki de kesin konuşmamak gerekir. Kararı halkımız verecek.Dövizin yükselmesi ekonominin ne kadar bozuk olduğunu gösteriyor. Dolar’ın yükselmesi neticesinde Merkez Bankasının faizi 3 puan arttırması paranın halkın cebinden çıkması demek. Ülkemizde ne yazık ki işsizlik üst boyutta. Esnaflar dükkanlarını kapatıyor. Ekonomi konusunda ülkemizde planlama yok. Sayın Cumhurbaşkanımız 24 Haziran seçimlerini kazandıkları takdirde ekonominin düzeleceğini söylüyor. Şu anda iktidarda onlar yok mu? Neden ekonomiyi şimdi düzeltmiyorlar. Ekonomi düzelecekse seçime ne gerek vardı? Halkımızın bu soruları kendilerine sorması gerekiyor” dedi.

Karar Türk Milletinin

Çıldır, son olarak ekonomiyi değerlendirdi ve şunları söyledi: “İYİ Parti’nin Kocaeli teşkilatlarımız ve Milletvekili adaylarımız ile sahaya ineceğiz. Her vatandaşımıza ulaşıp, kendilerinden 24 Haziran Seçimleri için destek isteyeceğiz. Sayın Genel Başkanımız 4 Haziran’da Kocaeli’ye gelecek. Halkımıza seslenecek. Karar Türk Milletinin” diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.