DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ALP, ‘BU KUTLU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

ALP, ‘BU KUTLU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Milletvekilliğine aday adaylığını koyan Şahin Talus İdris Alp’i ziyaret etti

ALP, ‘BU KUTLU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

İlçemizde yaptığı sağlık yatırımları ile tanınan ve aynı zamanda da Aile Konak Hastanesi’nin Sahiplerinden olan Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus, ilçe başkanlığından istifa ederek aday adayı olmuştu. Talus ilçemize gelerek İlçe Başkanı İdris Alp ve partilileri ziyaret etti.

Başkan Alp, Talus’a başarılar diledi

AK Parti 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde oldukça hareketli günler geçiriyor. Birçok isim aday adayı çıkarken, bu aday adayları da ilçe başkanlıklarını ziyaret etmeye başladı. Bu isimlerden birisi de ilçemizde yaptığı sağlık yatırımları ile tanınan aynı zamanda da Başiskele İlçe Başkanı olan Şahin Talus oldu. Talus geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığından istifa ederek milletvekilliğine aday adayı olmuştu. Aday adaylığı sonrasında Talus ilçemize gelerek, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve partilileri ziyaret edip, bir süre görüştü. İdris Alp ziyaretten ve Talus’un aday adayı çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip, iki ilçe başkanın dayanışması tabiki olacak, bizler kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin sahiplerinden olması münasebetiyle  kendisinin de Gölcüklü olduğunu dile getiren Talus, eğer aday olması ve milletvekili seçilmesi durumunda büyük hizmetler gerçekleştirme noktasında çalışacağını belirtti ve ilgisinden dolayı Başkan Alp’e ve partililere teşekkürlerini iletti. Fotoğraf çekimi ve karşılıklı sohbet sonrasında ziyaret son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.