DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ATATÜRK ANITINA KARANFİL BIRAKTILAR

ATATÜRK ANITINA KARANFİL BIRAKTILAR

İYİ Parti 19 Mayıs’ı Anıtpark’ta CHP’nin de katılımıyla kutladı

ATATÜRK ANITINA KARANFİL BIRAKTILAR

İYİ Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ertay ve İYİ Parti’li Gençler dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atatürk Anıtına karanfil bırakarak, Atatürk’e olan sevgilerini dile getirdi.

Gerçekleştirilen etkinliğe İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Milletvekilleri Aday adayları Hanımağa Ruhan Tekcan, Dicle Akın, İYİ Parti Değirmendere Temsilcisi Meryem Sevinç, Yönetimi, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri,CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ile İYİ Partililer katılım sağladı.

“O gün Samsun’un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk’ün taşıdığı duygularla, sizleri selamlıyorum”

Programa 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Daha sonra İYİ Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ertay, günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: ‘Bugün Mustafa Kemal’in Samsun’da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu’da elde ele, gönülden gönüle dolaşmasının 99. Yıldönümü. O gün Samsun’un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk’ün taşıdığı duygularla, sizleri selamlıyorum. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs. 19 Mayıs, sadece Türk Milli Kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır’ dedi.

Anıta karanfil bıraktılar

Konuşmanın ardından gençler Atatürk’ün gençliğe hitabesini okudu ve İYİ Parti’liler Atatürk Anıtına yanlarında getirdikleri karanfilleri bıraktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.