DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN ENGELLİ VATANDAŞLARA İFTAR

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN ENGELLİ VATANDAŞLARA İFTAR

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN ENGELLİ VATANDAŞLARA İFTAR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu yılda seri iftar programları tertip etmeye devam ediyor. Her yıl Ramazan ayı içerisinde bir dizi iftar programları tertip eden Başkan Ellibeş bu yılda İlçedeki Engelliler Derneği ve İşitme Engelliler Derneği ve diğer engelli derneklerinin üyelerine, Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde bir iftar verdi.

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve yönetim kurulu üyeleri ile Dernek üyeleri, ilçede faaliyet gösteren diğer Engelli kuruluşların üyeleri, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Birim Müdürleri ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

Yalı Evleri Projesi büyük beğeni topluyor

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gölcük’te yaşayan engelli vatandaşlar ve ailelerini anlamlı bir organizasyonda buluşturan iftar, Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde gerçekleştirildi. Geleneksel olarak düzenlenen ve yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftarda, birlik ve beraberliğin en güzel örneği yaşandı. Duygusal anlara sahne olan iftara aileleriyle birlikte katılan engelli vatandaşlar, Ramazan’ın huzurunu doyasıya yaşadı.

Ellibeş, “Sizinle olmaktan mutluluk duyuyoruz”

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek, güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Kimsenin gelecekte engelli olmayacağının garantisi yoktur. Hem engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek ve hem de dertlerine derman olmak adına Gölcük Belediyesi olarak projeler geliştirmeye ve uygulamaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği de ihtiyaç sahibi engellilerimizin de her zaman yanında olacağız. 11 Ayın sultanı Ramazan Ayında da iftar programımızı siz özel kardeşlerimizin onuruna gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben öncelikle herkesin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Ramazan; rahmet ayı, bereket ayı, mağfiret ayı. Bu güzel ayda sizlerle aynı sofrada, gönül sofrasında beraber olmaktan duyduğum hazzı belirtmek isterim. Rabbim bu mübarek ayı inşallah hepimize hayırlı kılsın. Tuttuğumuz oruçları, yapmış olduğumuz duaları ve yapmış olduğumuz ibadetleri Allah kabul etsin” dedi.

Sizin gibi özel insanlarla bir arada olmak çok anlamlı

Akabinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş bir konuşma yaparak “Ramazan ayında, bu kutsal ayda böylesinde önemli bir sofrada sizlerle birlikte olmaktan, bu özel anı sizlerle birlikte paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum.  Sizin gibi özel insanlarla bir arada olmak çok anlamlı. Bu güzel organizasyonu yıllardır gerçekleştirerek Geleneksel hale dönüştüren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i kutluyor, sizlerle bizi buluşturduğu, içinde ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Çok mutluyuz

Programda engelli vatandaşlar, kendileri onuruna gerçekleştirilen iftar etkinliğinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardılar. Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük İlçesinde engelli aşmak adına,  engellilere yönelik önemli çalışmalara ve projeler imza atan ve destek veren Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler.

İftar sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat ile birlikte Engelli vatandaşlarla sohbet ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.