DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonları da oylanacak”

Başkan Karaosmanoğlu, “2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonları da oylanacak”

Başkan Karaosmanoğlu, Derince’de faaliyetlerini sürdüren Artvin Şavşat Karaağaç Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Karaosmanoğlu, “2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonları da oylanacak”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milli birlik ve beraberliğin garanti olarak gördüğü sivil toplum kuruluşlarının ziyaretlerini Derince’de faaliyet gösteren Artvin Şavşat Karaağaç Derneği ile sürdürdü. Yoğun bir katılımın yaşandığı görüşme sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin birlik ve beraberliğin her zamankinden daha çok önemli olduğu bu günlerde, STK’larımızın üzerlerindeki sorumlulukları yerine getireceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

“MÜCADELEMİZ MAZLUMLARIN VE ÜLKEMİZİN YÜKSELMESİDİR”

Dernek Başkanı Selim Şahin’den ortaya koydukları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “2023 hedeflerine ilerlerken 24 Haziran seçimlerinin önemini biliyoruz. Rabbim hayırlara vesile etsin. Ülkemizin şahlanışı ve yeniden yükselişi olacak bu seçim ile ülkemizin ayaklarına yeniden pranga vurmak isteyenlere cevap olacak” dedi.

“Türkiye’nin mücadelesi tüm ezilenlerin ve dünyada ötekileştirilenlerin mücadelesidir” ifadelerini kullanan Karaosmanoğlu, “Bizim mücadelemiz mazlumların ve ülkemizin yükselmesidir. Dünyadaki zalimlerin yenilmesi ve yeniden dünyaya adalet gelmesidir. Ülkemiz insanının cesaretinin dünyada eşi de yoktur. Bunu bir kez daha 15 Temmuz’da ortaya koydu. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak hayallerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz”

“DEMOKRASİ VE KALKINMA HAMLESİNİ DEVAM ETTİRECEK”

Artvin Şavşat Karaağaç Derneği’nin ortaya koyduğu çalışmaları takip ettiğini de dile getiren Başkan Karaosmanoğlu’na Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da eşlik etti. İl ve ilçe genelinde yapılan hizmetlerin de anlatıldığı ziyarette, önerileri ve talepleri dinleyen Karaosmanoğlu, “24 Haziran seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri belirlenmeyecek. Aynı zamanda Türkiye’nin 2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonları da oylanacak. Bu seçimin sonucuna göre, ülkemiz ya 16 yıldır aralıksız sürdürdüğü demokrasi ve kalkınma hamlesini devam ettirecek, ya da çetin mücadeleler sonucunda elde ettiği pek çok kazanım heba olup gidecektir” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.