DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de kadınlara 24 Haziran’ın önemini anlattı

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de kadınlara 24 Haziran’ın önemini anlattı

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de 24 Haziran seçimi için, “Bu seçim, istiklâl seçimidir. Bu seçim yeni Türkiye’nin seçimidir” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de kadınlara 24 Haziran’ın önemini anlattı

Karamürsel Kalıcı Konutlarında yaşamlarını sürdüren kadınlarla çay sohbeti gerçekleştiren Türk Dünyası Belediyeler Birliği TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği’nde ki kadınlarla da bir araya geldi. Yerel ve genel hizmetlerin yanı sıra 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsedilen toplantılarda, geleceğe güvenle bakan Türkiye’nin önünde ki en büyük sınavın erken seçim olduğunu vurgulandı. 24 Haziran’ın bir milat olduğunun hepimiz farkındayız diyen Karaosmanoğlu, “Ülkemiz, geleceğe daha güvenli bir şekilde yol alabilmesi için bu sınavdan başarıyla geçmek zorundadır” dedi.

“İNŞALLAH SİZLERİN HİZMETKÂRI OLMAYI DA SÜRDÜRECEĞİZ”

Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu hizmetlerin güçlü bir iktidarla gerçekleştiğini belirten Karaosmanoğlu, bunda en büyük katkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu da özelikle belirtti. Türkiye’nin istikrarlı bir gelecek için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 24 Haziran’da tam manasıyla başlamasıyla birlikte artık Türkiye’nin daha hızlı ve emin adımlarla yoluna devem edeceğini de söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın kapısını tek tek çalıyor ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin oluşmasına katkı vermek isteyen herkesin buna sahip çıkmasını istiyoruz. Bugünde sizlerle birlikte hem yaşadığınız bölgelerin varsa eksiklikleri hem de AK Parti’nin bugüne kadar ülke için neler yaptığını ve gerçekleştirdiği hizmetleri sizlerle paylaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve yerelde bizler, sizlerin emanetini taşımaya devam ediyoruz. İnşallah sizlerin hizmetkârı olmayı da sürdüreceğiz. Sizlerin devamlı teveccühüne mazhar olduk. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediyelerimizin tamamında, AK Parti’nin hizmet bayrağını göndere çektik, şehrimizin makûs talihini 14 yılda değiştirdik” şeklinde konuştu.

 “KADINIMIZLA VE GENCİMİZLE HEDEFE DOĞRU KOŞACAĞIZ”

AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana 16 yıl boyunca çok büyük işler başarıldığını da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Elde edilen bu başarı, Kocaeli halkınındır ve milletimizindir. Umudunu AK Partiye bağlayan genç kardeşlerimizindir. Dualarıyla bize destek veren garip gurebanın, fakir fukaranındır. Allah herkesten, hepimizden razı olsun inşallah. Allah’ın izniyle 24 Haziran seçimlerinde de halkımızın büyük bir desteğiyle bir kez daha Türkiye’nin geleceğe emin adımlarla koşması için AK Parti olarak büyük başarı yakalayacağız. Bu kez çok daha büyük bir gayretle, heyecanla ve istekle milletimizle, kadınımızla ve gencimizle hedefe doğru koşacağız. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağız” vurgusu yaptı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın da yer aldığı buluşmalarda Türkiye hızla gelişiyor ve ilerliyor diyen Karaosmanoğlu, “Dış güçler bundan olabildiğince rahatsız oluyorlar. Çünkü güçlü bir Türkiye onların işine gelmez. Onlar sözlerini geçirebilecekleri, başına vurup ekmeğini alabilecekleri bir Türkiye’yi hayal ederler. Bu nedenle istiklâlimizi tehdit ediyorlar. Ama tehditlerini boşa çıkaracağız” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ KURMAMIZA ALLAH’IN İZNİYLE KİMSE MANİ OLAMAYACAK”

Dünyada çok az ordunun gerçekleştirebileceği dev bir harekâtı, daha geçen gün kahraman ordumuz, tereyağından kıl çeker gibi gerçekleştirdi diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Fırat Kalkanı Harekâtı ve Afrin Operasyonlarıyla büyük zaferler kazanıldı. Bunu da hazmedemediler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Büyük Türkiye’yi kurmamıza Allah’ın izniyle kimse mani olamayacak. Bu seçim, istiklâl seçimidir. Bu seçim yeni Türkiye’nin seçimidir. Bu seçim, varlık yokluk seçimidir. Bu seçim, Türkiye’nin seçimidir. Biliyorsunuz çeşitli iddiaların ardına saklanmış, sözüm ona hak cephesinden saldırıyorlar. Milletin zekâsıyla adeta alay ediyorlar. Allah’ın izniyle, Büyük Türkiye’yi kuracağız. Millete ve milletin kaderine sahip çıkacağız. Parolamız, ahdimiz ve heyecanımız aynıdır. Amacımız Cumhur ittifakını iktidara taşımaktır. Böylece milletimizin önünü açmaktır. Hedef 2023 ve 2071 diyerek menzile yürüyeceğiz. Samimiyetle, vakarla, inançla, gayretle hedefimize ulaşacağız. Türkiye’nin istiklâl mücadelesinde, en gür seda yine Kocaeli’den çıkacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.