DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkanın Van Kahvaltı Salonu hizmete girdi

Başkanın Van Kahvaltı Salonu hizmete girdi

Başkanın Van Kahvaltı Salonu hizmete girdi

Meşhur Van kahvaltısı ile hizmet verecek olan Başkanın Van Kahvaltı Salonu hizmet vermeye başladı. Kenan Çelik tarafından hizmete giren kahvaltı salonunda ayrıca sac kavurma, kavurmalı menemen, kanat ızgara hizmeti verilecek.

 Kenan Çelik ve dostları açılış kurdelesini kesti

Geçtiğimiz gün Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 66. Sokak’ta bulunan ve Kenan Çelik tarafından işletilecek olan Başkanın Van Kahvaltı Salonu’nun açılış törenine Kenan Çelik’in çok sayıda dost ve akrabaları katılırken çevre esnaflarda bu mutlu gününde Kenan Çelik’i yalnız bırakmadı. Açılış konuşmasını ve duasını yapan İlçe Müftülüğü Vaiz’i Adnan Yıldız, Kenan Çelik’e hayırlı ve bol kazançlar diledi. Açılış duasının ardından Başkanın Van Kahvaltı Salonu İşletmecisi Kenan Çelik ve dostları açılış kurdelesini kestiler.

Çelik, “Van kahvaltımızı tatmak isteyen tüm Gölcük halkını yeni mekanımıza bekliyoruz”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kenan Çelik konuklarını meşhur Van kahvaltısı ve diğer ikramları ile ağırladı. Van Kültürünü en iyi şekilde Gölcük’te yaşatmak istediklerini belirten Çelik, “ Başkanın Van Kahvaltı Salonu ile dünyaca ünlü Van kahvaltımızı Gölcük halkı ile buluşturmak istedik. Van kahvaltımızın yanı sıra sac kavurma, kavurmalı menemen ve kanat ızgara çeşitlerimiz ile hizmet vereceğiz. Van kahvaltımızı tatmak isteyen tüm Gölcük halkını yeni mekanımıza bekliyoruz” dedi.

İsim yazılacak

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.