DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİSİKLET DAĞITIMLARI SON SÜRAT

BİSİKLET DAĞITIMLARI SON SÜRAT

BİSİKLET DAĞITIMLARI SON SÜRAT

 İzmit’teki bisiklet dağıtımları bütün hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet ve Şirintepe mahallelerindeki iki okula daha bisikletleri İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut tarafından teslim edildi.

 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda 44, 7. Boru İlkokulu’nda da 84 öğrenci bisikletlerine kavuşmanın sevincini yaşadılar. Bisiklet dağıtım törenlerinde konuşan Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut “2012 yılından beri öğrencilere bisiklet dağıtıyoruz. Bu sene devlet, özel okulu ayrımı yapmaksızın 12 bin 500 öğrencimize bisiklet vermiş olacağız. Şimdiye kadar dağıttığımız bisiklet sayısı ise 70 bini geçti.

 Örnek Alınıyor

 Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok kişiye bisiklet dağıtılmamıştı. İzmit Belediyesi hep ilkleri yapan ve örnek alınan bir belediyedir. Bisiklet projemizde Türkiye’ye örnek oldu ve birçok belediye artık bisiklet dağıtmaya başladı. Bisiklet, sağlık demektir, ekonomi demektir. Bilimsel araştırmalar bisiklet kullananların daha mutlu olduğunu göstermektedir. Onun için bol bol bisiklet kullanın. Bisikletleri kullanırken kask takmayı sakın unutmayın” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.