DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BTZ Urfa Ocakbaşı’nda iftar bir başka oluyor

BTZ Urfa Ocakbaşı’nda iftar bir başka oluyor

BTZ Urfa Ocakbaşı’nda iftar bir başka oluyor

İlçemizde yakın zamanda hizmet vermeye başlamasına rağmen büyük beğeni alan BTZ Urfa Ocakbaşı’nda Ramazan Ayına özel hazırlamış oldukları menü ile büyük beğeni aldı.

Kısa sürede büyük beğeni aldı

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının başlaması ile birlikte ilçemizde yemek üzerine hizmet veren iş yerleri hazırlamış oldukları menüler ile hizmet vermeye devam ediyor. İlçemizde yakın zamanda hizmet vermeye başlamasına rağmen büyük beğeni alan BTZ Urfa Ocakbaşı hazırlamış olduğu menü ile de oldukça beğenildi. Seçmeli menülerde Adana Kebap, Urfa Kebap veya Ciğer şiş menüsünde çorba, 3 çeşit meze, salata, kola, çay ve su sadece 25 lira, tavuk şiş menü 24 lira ve Kuzu şiş ( Bonfile) menü 30 liradan veriliyor.

Bekir Usta, “Bizde bir kişi 24-30 lira arası bir ücret ödeyerek iftarını yapabilir”

Kebap ve ciğerde her zaman iddialı olduklarını belirten  BTZ Urfa Ocakbaşı’nın işletmecisi Bekir Batazu, “ BTZ Urfa Ocakbaşı Urfalı Bekir Usta’nın Yeri olarak hizmet vermeye başladığımız günden beri Gölcük Halkından yoğun bir ilgi var. Biz kebapta da ciğer de iddialıyız. Kalitemizden asla taviz vermeyiz. Servis ettiğimiz bütün salatalar ve mezeler günlük olarak hazırlanır. Kebap çeşitlerimiz yine aynı şekilde günlük olarak sırh ile çekilmiş kıyma ile hazırlanır. Ramazan Ayının başlaması ile bizde bir menü hazırladık ve şu anda hazırlamış olduğumuz menü Gölcük genelinde en uygun menüdür diyebiliriz. Bizde bir kişi 24-30 lira arası bir ücret ödeyerek iftarını yapabilir. Bizde iftara gelenler zaten mezelerimiz ve salatalarımız ile doyuyor. Birde üzerine kendi ellerimle sırh ile çektiğim kıyma ile yaptığım kebabı ikram ediyoruz. Gölcük’te kebap ve meze konusunda iddialıyız. Bizim kadar bol çeşit meze veren yoktur” dedi.

Künefe tatlısında iddialılar

Kendilerinin hazırlamış olduğu künefe tatlısı ile de oldukça iddialı olduklarını ifade eden Bekir Usta, “ Künefe tatlısında peynir çok önemlidir. Biz künefe tatlımız için peyniri hususi Hatay’dan getirtiyoruz. Öyle dondurulmuş künefeyi değil kendi ellerimizle hazırladığımız künefeyi servis ediyoruz. Bu nedenle künefe tatlısı konusunda da iddialıyız” dedi.

Özellikle dış mekan tercih ediliyor

Bekir Usta son olarak, “BTZ Urfa Ocakbaşı olarak dış mekanda 50 kişi, iç mekanda 20-25 kişiye hizmet verebilmekteyiz. Müşterilerimiz ilk olarak dış mekanda oturmayı tercih ediyor. Bu nedenle özellikle grup halinde gelecek olan müşterilerimizden erken rezervasyon yaptırmalarını rica ediyoruz. Grup halinde gelecek müşterilerimiz bizlere durumu bildirirlerse müşterilerimiz için masaları birleştirerek ön hazırlığımızı yapmış oluruz. Bu durumda hem biz hem de kendileri zor durumda kalmamış olur” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.