DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇAKIR, “LİSTE ÇOK OLUMLU”

ÇAKIR, “LİSTE ÇOK OLUMLU”

MHP’de Milletvekili Adayları açıklandı

ÇAKIR, “LİSTE ÇOK OLUMLU”

24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği Genel Seçimleri önce MHP ye Türkiye Genelinde iki bine yakın kişi aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. MHP Kocaeli Milletvekilleri adayları kesinleşti. 13 aday belirlendi. MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, gazetemize yaptığı açıklamada, belli olan listenin olumlu olduğunu belirterek, adaylara çalışmalarında başarılar diledi.

Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu 5. sırada yer aldı

Gölcük’ten aday adaylığı başvurusunda bulunan ve geçen dönem sıralama da yer alan Derya Çavdar ise bu dönemde listeye alınmadı. Gölcük’ten genç siyasetçi İbrahim İnanç Çakıroğlu 5. sırada yer alırken, “Bizim için sıralama önemli değil, önemli olan davaya hizmet edebilmek” dedi.

Çakır, “Bizler 80 milyon vatandaşımızla ülkemizde oynanan oyunlara asla izin vermeyeceğiz”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Açıklanan liste gerçekten çok olumlu. Kocaeli’ye ve ülkemize güzel ve önemli işler yapacak adaylarımız listede yer almakta. Adaylarımıza başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman ülkesinin ve milletinin yanında olmuş bir partidir. Bizler 80 milyon vatandaşımızla ülkemizde oynanan oyunlara asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Kocaeli de ilk 13 şu şekilde belirlendi;

Saffet Sancaklı, Hilal Elmas, Alperen Şakacı, Ertan Yılmaz, İbrahim İnanç Çakıroğlu, Serkan Kural, Gamze Can, Vedat Akbulut, Kübra Gündoğdu, Tolga Öztürk, Dursun Furunci, Gürbüz Aslan, Zeynep Adak olarak belirlendi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.