DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Merkezde trafik sorunu devam ediyor

Değirmendere Merkezde trafik sorunu devam ediyor

Değirmendere Merkezde trafik sorunu devam ediyor

Değirmendere Merkez çevresine park edilen araçlar uzun zamandır özellikle hafta sonlarında trafiğin tıkanmasına neden oluyor.

Yeni trafik düzenlemesi buraya da şart

İlçemize bağlı Değirmendere Merkez’de yaşanan trafik sorununa vatandaşlar ve araç sürücüleri yeni trafik düzenlemesi istiyor.  İlçemizin genel sorunu olan düzensiz trafik sorunu halkı bezdirmiş durumda. Değirmendere Merkez’de özellikle Cumartesi ve Pazar günleri daha çok görülen bu sıkıntıya vatandaşlar çözüm bekliyor. Merkezde yaşanan bu sorun yüzünden araç sürücüleri arasında birçok kez tartışma yaşanması dikkatlerden kaçmazken, merkezde artan araç sayısı da sorunun en büyük etkeni.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.