DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derince’de Futbol Şöleni Sona Erdi

Derince’de Futbol Şöleni Sona Erdi

Derince’de Futbol Şöleni Sona Erdi

22 Takımın Katılımı ile Gerçekleşti

Bu yıl 22 takımın katılımı ile gerçekleşen Belediye Derincespor Futbol Köyü Turnuvası’nda büyük heyecan, oynanan final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde oynanan final karşılaşmalarına başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Güntepe, Fahrettin Karakoyun ve Talip Yeşilyurt, Belediye Derincespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, belediye daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Derinceli sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyonu Penaltı Atışları Belirledi

Turnuvada son gün müsabakalarında ilk olarak üçüncülük kupası için kıyasıya mücadele yaşandı. Karşılaşmada rakibi Çenesuyu’nu 2-1’lik skorla mağlup eden Nene Hatun İlkokulu, bu zorlu organizasyondan üçüncülükle ayrılmayı başardı. 22 takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvanın finalinde ise İbni Sina ile Tüpraş ilkokulları karşı karşıya geldi. Turgay Dönmez’in yönettiği ve normal süresi golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmada şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltı vuruşlarında hata yapmayan İbni Sina İlkokulu, Tüpraş’ı 5-4’lük skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Derince’de futbol şölenine sahne olan turnuvanın sonunda ise ödül töreni düzenlendi.

Katılan Her Takıma Çeşitli Ödüller Verildi

Turnuvanın sonunda organizasyonda mücadele eden tüm okullara Derince Belediyesi tarafından plaket, madalya, futbol, basketbol ve voleybol topları ile satranç takımları hediye edildi. Ayrıca en centilmen oyuncu seçilen 15. Kolordu’dan Yusuf Eren Ay, kupa ve top ile ödüllendirilirken, en centilmen takım Gültepe İlkokulu’na da kupa ve forma hediyesi takdim edildi. Turnuvanın en iyi kalecisi seçilen 15. Kolordu’dan Emirhan Çağlayan’a kupa ve eldiven hediye edilirken, en iyi oyuncu seçilen Hikmet Uluğbay İlkokulu’ndan Mehmet Erdinç ile gol kralı olan Nene Hatun İlkokulu’ndan Sinan Mamik kupa ve top ile ödüllendirildi.

Başkan Bulut’tan Önemli Mesajlar

Ayrıca turnuvada ilk dört sırayı alan İbni Sina İlkokulu, Tüpraş İlkokulu, Nene Hatun İlkokulu ve Çenesuyu İlkokulu’na ödül olarak kupaların dışında masa tenisi masası, eşofman ve hediye çekleri takdim edildi. Büyük coşkuya sahne olan turnuvanın ödül töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “22 okulumuzun katılımı ile gerçekleşen futbol turnuvamızın final müsabakalarını takip ederek, çocuklarımızın coşkusuna ortak olduk. Ülkemizin geleceğini, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza sportif anlamda da destek olmaya devam ediyoruz” dedi. Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşen turnuva, sporcuların protokolle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.