DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Doldurma parfümler Eyfel Perfume’den sorulur

Doldurma parfümler Eyfel Perfume’den sorulur

İlçemizde Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:43 adresinde 2 yıldır vatandaşlara hizmet veren Eyfel Perfume’nin sahibi Harun Tayar, sattığı doldurma parfümlerin tamamen orijinal oldukları dile getirdi.

Tayar, ‘’Eyfel Perfume 3 gün olarak kalıcı olduğu için müşterilerimiz de yoğun bir ilgi gösteriyorlar’’

Harun Tayar yaptığı açıklamada, ‘’Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:43 adresinde 2 yıldır müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Eyfel Perfume adı altında orijinal doldurma parfümler satmaktayız. Sattığımız parfümlerin yanı sıra kolonya ve bitkisel sabunları da müşterilerimize sunmaktayız. Ayrıca Eyfel Perfume markasının kendi ürettiği rolon, deodorant ve oda kokuları satmaktayız. Erkek ve bayan müşterilerin gelip kolaylıkla temin edebilecekleri ürünleri satmaktayız. Listemde olan parfümleri satmaktayız. Bayanların 180, erkeklerin 140 – 150 tane parfüm çeşitlerimiz vardır. Eyfel Perfume 3 gün olarak kalıcı olduğu için müşterilerimiz de yoğun bir ilgi gösteriyorlar. Ünlü bir markanın orijinal parfümlerini doldurma olarak da satmaktayız ve en az orijinal parfümler kadar kalıcılığı oluyor. Müşterilerimiz her zaman bizleri tercih etmeye devam ediyor.

İsim: Nihan ATAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.