DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DOSTLUK KAHVALTISI

DOSTLUK KAHVALTISI

Vanlılar Derneği’nden Keyf-i Ala’da

DOSTLUK KAHVALTISI

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dün sabah Kavaklı Marina’da bulunan Keyf-i Ala Cafe’de, seçilen yeni Başkanı Kenan Yıldız, Yönetimi, Üyeleri ve Hemşerileri ile birlikte dayanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Yıldız, ‘’Van’lı Hemşerilerimizle bir araya gelebilmek adına bu kahvaltıda bir araya gelmek arzusu içerisindeydik’’

Yeni seçilen Başkan Kenan Yıldız, Yönetimi, Üyeleri ve Hemşerileri ile birlikte dün sabah Kavaklı Marina’da bulunan Keyf-i Ala’da dayanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldiler. Sıcak ve samimi geçen dayanışma ve kaynaşma kahvaltısında söz alan Yeni Başkan Kenan Yıldız duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: ‘’Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Bizler hemşeriler olarak 2018 yılı başında bir araya gelerek hemşerilerimizi bir araya toplamak amacıyla bir oluşum kurmak istedik. Bazı istişareler sonrasında bir dernek kurma gereğini duyduk. Dolayısıyla 20.02.2018 tarihinde Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’mizi kurduk. Bu süreç yaklaşık 2 ay sonra Dernek Başkanı istifası sonucu Olağan Üstü Kurultay’a gitmek ve Yeni Başkan ve Yönetim Kurulu seçimleri sonucunu Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Başkanlık görevini bana layık görmelerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bu gelişmeler sonucunda bizler siz değerli Van’lı Hemşerilerimizle bir araya gelebilmek adına bu kahvaltıda bir araya gelmek arzusu içerisindeydik. Bizleri kırmayıp bu güzel günümüze lütuf etmeniz bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Amacımız bu dernekle birliğimizi pekiştirmektir. Bu oluşumun devamı olabilmesi için bölgemizde bulunan Sivil Toplum Örgütleri, Kamu Kurum ve Kuruluşların, yazılı ve görsel medya, siz değerli Van’lı Hemşerilerimiz, İş Adamlarımızın, desteklerine dernek olarak ihtiyacımızın olduğunu bilmenizi isteriz. Bütün katılımcılara sonsuz teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.

Başkan Yıldız’ın konuşmalarının ardından yeni üye kayıtları yapıldı ve kayıtlar yapılmaya devam ediyor. Yapılan yeni üye kayıtlarına katılımın oldukça yoğun olduğu gözlemlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.