DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Esnaf Kefalet 2018’in ilk 4 ayında 121 esnafa toplam 11 milyon 588 bin kredi verdi

Esnaf Kefalet 2018’in ilk 4 ayında 121 esnafa toplam 11 milyon 588 bin kredi verdi

Esnaf Kefalet 2018’in ilk 4 ayında 121 esnafa toplam 11 milyon 588 bin kredi verdi

Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2018 yılı ilk 4 ayında 121 esnafa toplamda 11 milyon 588 bin kredi verdiklerini açıkladı. Başkan Mısırlıoğlu, “Kredi koşulları uygun olan tüm esnafımızın yanındayız” dedi.

Banka faiz oranlarına göre daha cazip

Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, “Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak Esnaf dostu, her halukarda esnafa yardım eden bir kooperatifiz. Kredi almaya uygun ( icralıkdurumu devan eden veya yeterli teminat veremeyen) esnafa kradi veriliyor. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi bankalara oranla esnaflarımız için çok daha caziptir. Bizde faiz oranı 5 ve 10 yıllık kredilerde % 5, 1 yıllık kredilerde ise % 4 oranında bir zam yapılır. Ticari İş yeri alana 500 bin liraya kadar 10 yıl geri ödemeli kredi veriliyor. Ticari araç alan esnafımıza ise  5 yıl vadeli kredi verebilmekteyiz. Krediyi alan esnafımız 3 ayda bir ödeme yapabildiği gibi isteğe bağlı aylık olarakta geri ödeme yapma imkanına sahip oluyor.  Kredi alabilmek için sicili temiz, kredi şartlarına uygun olacak ve işine göre, verdiği bilançoya göre olacak, ticari işyerinin hacmine göre olması gerekiyor. 2018 yılının ilk 4 ayında 121 esnafımıza toplamda 11 Milyon 588 bin liralık kredi verdik.  Bu nedenle kredi çekmeyi düşünen esnafların bize uğrayıp gerekli bilgileri almadan banka kredilerine başvurmamalarını konusunda esnafımızı uyarıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.