DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kent Konseyi Karma el sanatları sergisi açıldı

Gölcük Kent Konseyi Karma el sanatları sergisi açıldı

Gölcük Kent Konseyi Karma el sanatları sergisi açıldı

Gölcük Kent Konseyi bünyesinde verilen, Kasım ayında başlayan ve Haziran ayında sona erecek olan karma el sanatları kurslarının sergisi, dün Gölcük Sanat Galerisi’nde açıldı.

 Gölcük Kent Konseyi bünyesinde verilen el sanatları kurslarının sergisi, dün Gölcük Sanat Galerisi’nde protokolün katılımı ile açıldı. Sergi açılışına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, El Sanatları Kurs Eğitmeni Naz Camkıran ve kursiyerleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

 70 KURSİYERİMİZE EĞİTİM VERİYORUZ

Kurs Eğitmeni Naz Camkıran, sergi açılış programında yaptığı konuşmada, “Kasım ayında başlayan el sanatları kurslarımız, hafta içi her gün olmak üzere, toplamda 70 kursiyerimiz ile Kasım ayında başladı. Bugün sergisini açtığımız kurslarımızın bitişi ise Haziran ayında olacak. Ben bizlere bu imkanı sunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Aslında en büyük teşekkür ve tebriği kursiyerlerimize etmemiz gerekiyor. Onların çok büyük emekleri oldu. Sergi açılışına katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHRİMİZ İÇİN SANAT ADINA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILMAKTA

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Gölcük Kent Konseyi bünyesinde şehrimiz için önemli çalışmalar yapılmakta. Bunların yanı sıra ilçemize ve halkımıza katkı sunacak kurslarımız da veriliyor. Bu kursta emek harcayan tüm kursiyerleri tebrik ediyorum. Her birinin, yapılan eserlerde büyük bir emeği var. Bundan sonraki dönemde de bu çalışmalara devam etmenizi temenni ederim. Kurs hocamız Naz Camkıran ve kursiyerlerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

‘HALKIN KURSLARA BÜYÜK İLGİSİ VAR’

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “İlçemiz bünyesinde birçok kurs verilmekte ve bu kurslarımıza, halkımızın oldukça büyük bir ilgisi var. İnsanımız, bu kurslara katılım sağlayarak hem boş vaktini değerlendiriyor, hem yeteneklerini keşfediyor hem de kendini terapi etmek imkanı buluyor. Bu açıdan bakınca kursların büyük faydasının olduğunu görüyoruz. Ben tüm kursiyerleri tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi, ilçe protokolü ve Kurs Eğitmeni Naz Camkıran tarafından kesildi. Camkıran, yapılan eserler hakkında protokole bilgiler verdi. Serginin gezilmesinin ardından protokol tarafından kursiyerlere başarı sertifikaları verildi. Serginin sonunda ise toplu bir anı fotoğrafı çekildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.