DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK SİZLERLE GÜZEL

GÖLCÜK SİZLERLE GÜZEL

Kaymakam Mustafa Altıntaş, vatandaşlardan destek istedi

GÖLCÜK SİZLERLE GÜZEL

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük’te uyuşturucuyla mücadele konusunda ve Yeni Trafik Düzenlemesinin ilçemize katkıları konusunda açıklamalarda bulundu.

“Uyuşturucu konusu halkımız destek verirse çözüme ulaşır”

Kaymakam Mustafa Altıntaş, ilk olarak Gölcük’te uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Kaymakam Altıntaş, “Uyuşturucu genel bir sorun. Bu sorun herkesin kendi bölgesine sahip çıkmasıyla çözülür. Bizler tüm kurullarımızla çalışıyoruz. Bu kurullarımıza Gölcüklüler sahip çıkmazsa çalışmalarımız etkin olmayacaktır. Bu sorun ancak halkımız destek verirse çözüme kavuşacaktır. Gölcük’te ve ülkemizde ne yazık ki bazı sıkıntılar var. Yasada ne yazık ki tedavi uyuşturucu kullananın isteğine bırakılıyor. Bu yasanın hemen değiştirilmesi gerekiyor. Çünkü  o insan zaten kendini bilse uyuşturucu madde kullanmaz. Bu konu sosyal yara olmuş durumda” dedi.

‘Halkımız mahallesine, bölgesine ve okul önlerine sahip çıkmalı’

İlçemizde en etkin mücadelenin sürdüğünü ifade eden Kaymakam Altıntaş, ‘Şunu belirteyim ki kolluk kuvvetlerimiz en etkin şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Halkımızda kesinlikle inisiyatif almalı. Halkımız Mahallesine, bölgesine, okuluna sahip çıkmalı. Sigaraya karşı da öyle. Etkin çabalar göstermeli. Bizler gerekli çabalarımızı gösteriyoruz. Vatandaşlarda sağlık konusunda çaba gösterecek. Sağlık toplumla birlikte güçlü bir topluma ulaşıyoruz. Sigara konusunda da vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için kolluk görevlilerimiz sahur vaktine kadar ekiplere ayrılarak çalışmalarını yapıyorlar.

Yeni trafik düzenlemesi tuttu

İlçemizde başlatılan yeni trafik düzenlemesi konusunda da açıklamalarda bulunan Kaymakam Altıntaş, ‘Yeni trafik düzenlemesi konusunda bizlere çok olumlu geri dönüşümler var. Yeni Trafik Düzenlemesi gösterdikleri ilgi, fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Bu düzenleme tuttu. Ben vatandaşlarımızdan şunu bekliyorum, çift sıralı araç parkı yapmasınlar. Sağlı sollu parklar yapmasınlar. Bir de şunu vurgulamak istiyorum; araç sürücülerimiz araçlarını otoparklara park etsinler. Bizler de fiyat konusunda gerekli görüşmeleri yaparız. Gölcük’te bu düzenleme tutmuştur.

600 Gölcük’lü aileye gıda yardımı yapıldı

Gölcük’te Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yalnız bırakılmadığını ifade eden Kaymakam Mustafa Altıntaş, ‘Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın ihtiyaç sahibi insanlarımıza Ramazan Ayı’nda da yardımları devam ediyor. Şu ana kadar Vakıftaki arkadaşlarımız 600 aileye gıda yardımında bulundu. Gıda yardımlarımıza devam ediyoruz” diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.