DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’lü Gazilerin 19 Mayıs ve Kudüs açıklaması

Gölcük’lü Gazilerin 19 Mayıs ve Kudüs açıklaması

Gölcük’lü Gazilerin 19 Mayıs ve Kudüs açıklaması

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hakkında ve İsrail-ABD’nin Kudüs’e uyguladığı katliam konusunda duygu ve düşüncelerini belirtti.

“Bütün gençlerimizin ve Türk Milletinin bu güzel bayramlarını kutluyorum”

Başkan Arslan, Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve vatan topraklarının kurtuluş mücadelesinin başlamasının 99. Yıldönümü. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençlere ne kadar önem verdiğini hediye ettiği bu önemli milli bayramımızla bir kez daha herkese göstermiştir. Bütün gençlerimizin ve Türk Milletinin bu güzel bayramlarını kutluyorum” dedi.

İnsanlığa soykırım yapıyorlar

Başkan Arslan, ABD ve İsrail’in Kudüs’e uyguladığı katliama tepki göstererek, şunları söyledi: “ABD ve İsrail insanlık dışı vahşetini sürdürmektedir. Kudüs’te 62 Filistin’li kardeşimizi şehit etmiş, 3 bin kişinin de yaralanmasına neden olmuştur. İsrail ve ABD’yi lanetliyoruz. Onların yaptıkları açıkça soykırımdır. Onlar nasıl Türkiye’yi soykırım yapmakla suçluyorsa, bizde onları soykırımla suçlamalıyız. Yüce Allah İslam Coğrafyası’nı kafirlerin zulmünden korusun’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.