DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLMEK YIL SONU SERGİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

GÖLMEK YIL SONU SERGİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Meslek Edindirme Kurslarının yıl sonu sergisi, Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Sergi açılışına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Feriha Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, usta öğreticiler ve çok sayıda kursiyer katılım gösterdi.

Gölcük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile verilen GÖLMEK kurslarında bu yıl Mefruşat, Giyim, El Sanatları, Resim, Cilt Bakımı, Örgü, İğne Oyası Makine Nak., El Nakışı, Takı Tasarım, Kırkyama, Pastacılık ve Moda Tasarım gibi birçok branşlarda sone eren kursların, kursiyerlerinin hazırladığı, GÖLMEK Yılsonu sergisi, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda açıldı. Sergi Cumartesi gününe kadar açık kalacak. Kursiyerlerin birbirinden güzel eserleri, görücüye çıkarken, el emeği göz nuru ederler, davetlilerden büyük takdir topladı.

“BU YILKİ TEMAMIZ İPEKYOLU OLDU”

Gerçekleştirilen sene sonu sergisi açılışı konuşmasını Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas yaptı. Arvas, “Kurumumuz, Gölcük’te bu dönem 26 yerde,80 branşta 91 personel, 1282 kurs ve 1860 kursiyer ile hizmetlerine devam etmektedir. Bu yıl İpekyolu teması ile özgün kravat tasarımı ve Gölcük’e ait olan bir tat olan Gölcük Kurabiyesi ile halkımızın huzuruna çıkmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu önemli ve büyük hizmetlerde emeği geçen, başta İlçe Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a, Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu’na, kurum personeline, şube müdürlerine, okul ve kurum müdürlerine, kamu kurumlarına, mahalle muhtarlarına, sivil toplum kuruluşları teşkilatlarına, derneklerimize, spor kulüplerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

 “GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞİ, UYUMLU BİR ÇALIŞMAYI, GÖLCÜK’TE SERGİLİYORUZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada “Bu güzel etkinlite, sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Kurslarımız her yıl artan bir katılımla başarıyla sürüyor. Aslında bu bizler açısından büyük bir memnuniyet verici bir tablo. Bizler de belediye olarak bu kulvarda yerimizi alıp katkı koymaya gayret ediyoruz. GÖLMEK çatısı altında bir çok kurslar açmaktayız. Güzel bir birlikteliği, uyumlu bir çalışmayı, Gölcük’te sergiliyoruz. Gölcük aslında baktığınızda birlikte ve beraber duruşu ile her daim ön planda olmuştur. Ben bu vesile ile başta Değerli Kaymakamımız olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze, tüm yönetici kadrosundaki personellerimize, usta öğreticilerimize, görevlilere, özellikle siz değerli hanımefendilere teşekkür ediyor, her birinizi en kalbi duygularımla kutluyorum. Ayrıca Anneler günü arifesinde tüm Annelerin ve Anne adaylarının gününü kutluyorum” dedi.

“GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ İLE EMEK VERİLMİŞ”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, yapmış olduğu konuşmada “Böyle güzel bir gönül birlikteliği ile kurum ve kuruluşlar bu organizasyonda emek vermiş. Her birine teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, öğrettikleri işlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Gölcük’te her bir kurumumuz sürekli fikir üretiyorlar, proje üzerine çalışıyorlar. Bu proje ve fikirlerde sizlerin katkısıda çok büyük. Hepimizin amacı, insanımızın yaşamını kolaylaştırmak, bu anlamda emeği geçen herkesi kutlarım ”dedi

“AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİLER”

Kaymakam Altıntaş’ın konuşmasından sonra serginin açılışına geçildi ve protokol üyeleri, açılış kurdelesini kesti. Protokol, sergi içerisinde açılan standları dolaşarak tüm ürünleri dikkatle inceledi. Özellikle Bursa’dan getirilen ipek çekim makinasında ipek işlemesi protokol üyeleri tarafından ilgiyle takip edildi. Sergi açılışında yoğun bir katılımın olması da çalışmalara verilen önemin bir göstergesi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.