DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Güzergah’tan İlçe Protokolüne ziyaret

Güzergah’tan İlçe Protokolüne ziyaret

Güzergah’tan İlçe Protokolüne ziyaret

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetimi ve Öğrencileri Gölcük İlçe Protokolünü ziyaret etti. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu ziyaret eden Güzergah İzcilik Kulübü faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Altıntaş ve Gülsuyu teşekkür etti

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü ve Sekreteri Metin Doruklu ve Öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Altıntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ‘Derneğiniz çocuklarımız için önemli eğitim vermektedir. Sizleri tebrik ediyoruz’ dediler.

Ziyaret hakkında bilgi verdiler

İlçe Protokolü ziyareti hakkında bilgi veren Dernek Yetkilileri, ‘Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Altıntaş’ı ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ercan Gülsuyu’nu İzcilerimiz ile ziyaret ettik. Faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Kulüp fularımızı hediye olarak kendilerine takdim edip, 13 Mayıs Pazar günü Gölcük  Şirinköy Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde yapılan dönem kapanış programımıza ve 29 Mayısta yapacağımız iftar programına davet ettik. Sayın Kaymakamımız ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüz ziyaretimizden dolayı çok memnun olduklarını belirttiler. Ziyarete Kulüp Müdürü ve Dernek Sekreteri Metin Doruklu, İzci Lideri Adem Kuran, İzciler Üveys Kocabay,Abdülaziz Kural ve Emirhan Demircan katıldı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.