DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hacıalioğlu Çiğköfte, Değirmendere Şubesi’ne yakın zamanda büyük ilgi

Hacıalioğlu Çiğköfte, Değirmendere Şubesi’ne yakın zamanda büyük ilgi

Hacıalioğlu Çiğköfte, Değirmendere Şubesi’ne yakın zamanda büyük ilgi

Değirmendere’de şubesi bulunan, Özer ve Süheyla Yetik’in işletmeciliğini yaptığı Hacıalioğlu Çiğköfte, yakın zamanda büyük bir ilgi görerek vatandaşların uğrak adresi oldu.

Yetik, ‘’Çeşitlerimiz oldukça fazla olmakla birlikte gayet olarak ucuz fiyata satmaktayız’’

Yakın zamanda büyük bir ilgi gören ve vatandaşların uğrak adresi olan, Özer ve Süheyla Yetik’in işletmeciliğini yaptığı Hacıalioğlu Çiğköfte farklı lezzetleri ve çiğköfte konusunda iddialı olduklarını dile getirdi. Çiğköfte’nin yanı sıra içli köfte, mantı ve tatlı çeşitleri olarak künefe, burma kadayıf, şam tatlısı, sufle, irmik tatlısı (Antep fıstıklı) satıyorlar. Özellikle akşam saatlerinde bir yoğunluğun olduğunu belirten Özer ve Süheyla Yetik, ‘’Çiğköfte konusunda ve diğer ürünlerimizde oldukça iddialıyız. Çeşitlerimiz oldukça fazla olmakla birlikte gayet olarak ucuz fiyata satmaktayız. Ev ve iş yerlerine paket servisimiz de mevcuttur. Mübarek Ramazan Ayı’na özel iftar menümüzde 1 porsiyon mantı, 1 içli köfte, 1 şambali tatlı, 1 kola, dibek kahvesi toplam 30 TL. Toplu sipariş de almaktayız’’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.