DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HALKIN DESTEĞİNE TALİBİZ

HALKIN DESTEĞİNE TALİBİZ

Başkan Alp Sahura kadar dur durak bilmiyor

HALKIN DESTEĞİNE TALİBİZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi Ramazan Ayı’nda da dur durak bilmiyor. Başkan Alp ve Yönetimi teravih namazıyla başladıkları çalışmalarını sahura kadar sürdürüyor. Alp, vatandaşlardan seçimlerde destek isterken, seçimlerin önemini anlatıyor.

Alp, ‘Halkımızla el ele, gönül gönüle verdik’

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı İdris Alp başkanlığında erken seçim kararı alındıktan sonra tempoyu iyice arttırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle Teravih Namazı ile başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor. Alp ayrıca gündüz ziyaretlerinde de Gölcük Sanayi Esnafını ziyaret edip, hal hatırlarını sordu, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Başkan Alp, “Sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla el ele, gönül gönüle verdik. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışıyoruz. Seçim akşamına kadarda tempomuzu arttırarak tüm teşkilatlar olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Güçlü Türkiye yolundan bizleri ve milletimizi kimse döndüremeyecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.