DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Harise Nine, “Dünya gözüyle Erdoğan’ı görmek istiyorum”

Harise Nine, “Dünya gözüyle Erdoğan’ı görmek istiyorum”

Harise Nine, “Dünya gözüyle Erdoğan’ı görmek istiyorum”

Başkan Karaosmanoğlu, Derince’de ikamet eden Rize doğumlu 97 yaşındaki Harise Küçükkeskin’i evinde ziyaret etti. Harise Nine’nin elinden öpen Karaosmanoğlu, “Rabbim size hayırlı ve sağlıklı ömürler versin” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize’de dünyaya gelen 97 yaşındaki Harise Küçükkeskin’i Derince’deki evinde ziyaret etti. 14 yaşında Doğantepe Köyü’ne gelen ve akabinde Derince’de yaşamını sürdüren Harise Nine, tek hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya gözüyle bir kez görmek olduğunu dile getirdi. “Bir ailede yaşlı kişilerin varlığı, o ailenin temel direğidir” diyerek ziyarette yaşlıların önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Yaşlılarımızın bizlerin baş tacıdır. Bu nedenle çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız” dedi.

“YAŞLILARIMIZ MİLLETİMİZİN VE İNSANLIĞIN HAFIZASIDIR”

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da yer aldığı ziyarette, Harise Nine’nin oğlu Ali Küçükkeskin’den annesinin sağlığı hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Yaşlılarımız milletimizin ve insanlığın hafızasıdır, çekirdeğidir. İnsanlığın kaderi, bu hafızanın doğru değerlendirilmesi ve bu çekirdeğe iyi bakılması ile doğrudan bağlantılıdır. Bizim kültürümüz, tecrübeye karşı ihtimamın, sevgi ve saygının en üst düzey örnekleri ile doludur” şeklinde konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZA VE BİZLERE DUASINI HİÇ EKSİK ETMEYECEK”

Çenedağ Mahallesi’nde ikamet eden Harise Küçükkeskin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istediğini ifade etmesi üzerine, “İnşallah Rabbim Harise Ninemizin bu arzusunu nasip eder. Harise Ninemiz bir çınardır. İnşallah Cumhurbaşkanımıza ve bizlere duasını hiç eksik etmeyecek. Ülkemiz ve dünya mazlumları zalimlerin her türlü kötülüğüne rağmen ayakta duruyorsa bu güzel insanların duasıyladır” diyerek açıklamasını tamamladı. Karaosmanoğlu, çekilen hatıra fotoğrafı sonrası Harise Nine’nin ziyaretini tamamladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.