DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HERŞEY GÖLCÜK İÇİN

HERŞEY GÖLCÜK İÇİN

MHP Gölcük’ten 3 aday adayı

HERŞEY GÖLCÜK İÇİN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Teşkilatı belirledikleri 3 adayı kamuoyuna tanıttı. MHP’nin Gölcük adayları İbrahim İnanç Çakıroğlu, Orhan Altuntaş ve Gamze Can.

Dün MHP İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen aday adaylığı tanıtım programına MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, partililer ve aday adayları katılım sağladı.

Çakır, “Aday adaylarımıza fedakarlıklarından ötürü teşekkür ediyorum”

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Bugün aday adaylarımızı tanıtıyoruz. Aday adaylarımız İbrahim İnanç Çakıroğlu, Orhan Altuntaş, Gamze Can. Biliyorsunuz ülkemizin geçtiği süreçte aday adaylarımıza fedakarlıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Gerçekten böyle bir ülke ortamında aday adaylığı açıklamak önemli. Ben en doğru 3 ismi ortaya çıkarttım. Ama daha Perşembe gününe kadar vakit var. Şayet aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız varsa kapılarımız onlara da her zaman açıktır”  dedi.

Çakıroğlu, “Değerli büyüklerime destekleri için teşekkür ediyorum”

Aday adaylardan İbrahim İnanç Çakıroğlu, “ Öncelikle aday adaylığımız konusunda büyüklerimizden değerli görüşlerini aldık. Sayın Genel Başkanımızın makamındakısa sürede olsa görüşme sağladık. Bu süreçte aday adaylığım konusunda bana desteklerini esirgemeyen büyüklerime teşekkür ediyorum. Bizler safımızı belli ettik, umarım desteklerinizle bunu başarırız” şeklinde konuştu.

Altuntaş, “Sandıklara sahip çıkmak çok önemli”

Aday adaylardan Orhan Altuntaş, “Kocaeli’de ve Gölcük’te çeşitli görevlerde bulundum. Bizler uzun yıllar yol kat ederek çalışmalarımızı sürdürdük. Bu süreçte de safımızı belli ettik. Safları belli etmek çok önemli. Tabi sadece safları belli etmek tek başına yeterli değil. Sandıklara sahip çıkmak çok önemli. “

“Kocaeli’nin bu yakasında Vekil çıkmalı”

Sözlerine devam eden Altuntaş, “Ayrıca bir önemli sorun daha Kocaeli’nin şu yakasından ne yazık ki vekil çıkmıyor. Bu bölgeden mutlaka vekil çıkmalıdır. Bizlerde bunun için çok çalışacağız. Umarız başarırız” dedi.

Can, “Partimizin yanında olduğumuzu gösterdik”

Aday adaylardan Gamze Can, “ülkemizin geçtiği bu sıkıntı süreçte bizde safımızı belli ederek, partimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Umarım bu girişimimiz başarılı olur. Bizlere destek olan değerli büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.