DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İFTARIN MÜZİKLİ TADI ETÇİBEYLER’DE

İFTARIN MÜZİKLİ TADI ETÇİBEYLER’DE

Kalitenin adresi Etçi Beyler, Ramazan’da da kalitesini konuşturuyor

İFTARIN MÜZİKLİ TADI ETÇİBEYLER’DE

Bölgemizin tanınan İşadamlarından Tufan ve Recep Ubay tarafından Gölcük yolunda hizmete açılan ve vatandaşların ilk tercih noktası olan Etçi Beyler Ramazan ayı’nda da kalitesini konuşturuyor.

Etçi Beyler kalitesi ile

İlimizdeki 2. Şubesi Gölcük Sepetli Pınar Mahallesi, Gölcük Yolu üzeri, Oğuz Sokak, No 1 adresinde hizmete giren Etçi Beyler Ramazan ayı’nda müşterilerine kaliteli iftar imkanı sunuyor. Etçi Beyler Sahipleri Tufan ve Recep Ubay, ‘İftarın müzikli tadı Etçibeyler’de! Tasavvuf müziğini ruhunuza dokunduracak parçaları ile Mali Öztürk Etçi Beyler Gölcük Şubesi’nde Ramazan ayı boyunca her Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri canlı  tasavvuf ve sanat müziği ile bizlerle olacak. Detaylı bilgi ve rezervasyon için lütfen bize ulaşın.0(262) 341 41 53.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.