DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İKTİDAR MİTİNG YAPMAZ İCRAAT YAPAR

İKTİDAR MİTİNG YAPMAZ İCRAAT YAPAR

SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız,

İKTİDAR MİTİNG YAPMAZ İCRAAT YAPAR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İsrail ve ABD’nin Kudüs’te yaptığı katliama sert tepki göstererek, ‘Kudüs hiçbir zaman İsrail’in olmayacaktır’ dedi.

Saadet Partisi’nin Gölcük İlçe Başkanı Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Filistin’de ve dünyanın dört bir tarafında İsrail’i protesto mitingleri tertip edildi ve direniş başladı. Düne kadar 55 şehit verdik. Binlerce kardeşimiz yaralandı. Bizim iktidarımızın haline bakın hele, protesto sadece dillerinde var”

“İKTİDARLAR İCRAAT YAPMALI”

“Miting tertip ediyorlar. Kime karşı Allah aşkına. Biz bir miting tertiplemeye karar vermiştik ama siz buna karar verince biz bundan vazgeçtik.  İktidarlar miting tertip etmez, iktidarlar icraat yapar”

“İsrail, Ortadoğu da bir numaralı dost ilan edeceksiniz ama kamuoyunun önüne çıktığınız zaman da ‘İsrail bir terör devletidir’ diyeceksiniz. O zaman terör devletiyle ne alakan var. iktidarlar icraat yapar. Hakikaten bütün dünyada böyle bir çelişki görülmüş değil”

“Bu hükümete yeniden sesleniyoruz. Büyükelçiyi çekmek yetmez. İsrail’i ayakta tutan anlaşmaları siz rafa kaldırabiliyor musunuz, kaldıramıyor musunuz? İsrail ile münasebetleri ciddi mana da kesiyor musunuz, kesmiyor musunuz? Onu söyleyin”

İFTİRA ATANLARA GÜLÜMSEYİP GEÇERİZ

Yıldız, “Siyasi atmosfer öyle ki insanlar genelde birbirlerini karalayarak, fikirlerinin daha değerli olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Biz bu kanaatte değiliz. Bize karşı saldırılar oluyor, haksız iftiralar yapılıyor. Biz sadece bunlara gülümseyerek geçmek durumundayız. Çünkü bizim derdimiz birilerin karalamak değil, ülkemizin problemlerini çözmektir. Maalesef ülkemizde bir kutuplaşma var, bunu biliyoruz. Oturup konuşmamızı engelliyorlar, insanlar kulaklarını tıkıyor. Acaba biz hangi konuda birbirimizi alt ederiz diye çok ağır kelimeler kullanıyorlar.  Bu dil bizi rahatsız ediyor” dedi.

VAATLERLE EKONOMİK SORUNLAR ÇÖZÜLMEZ

Yıldız, “Ekonomideki dar boğaza da değinerek, iktidar mensuplarını sürekli vaatlerde bulunduğunu söyledi.Yıldız,“Ekonomi de problemler var, işsizlik var, fabrikalar yıkılıyor ama yenileri inşa edilmiyor. Bütçe açık veriyor, ücretler bir ailenin geçimine yetmeyecek seviyenin üstüne çıkamıyor. Hayvan ithal ediyoruz, et, buğday yetmedi saman ithal ediyoruz. Hepsinin çözümü ciddi politika üretmekle sağlanabilir. Yoksa başka türlü bu problemlerin üstesinden gelmek mümkün değildir. Beyanatlarla, vaatlerle, uzun vadeli ne zaman neyin gerçekleşeceği belli olmayan ifadelerle ümit dağıtarak ülke problemleri çözülmez” diye eleştiride bulundu.

KENDİ İÇLERİNDE FARKLI SÖYLEYENLERİ DE İHANETLE SUÇLUYORLAR

Konuşmasında iktidar mensupları içinde bazılarının farklı fikirler beyan ettiklerini ve karşılığında ihanetle suçlandıklarını da söyleyen Yıldız, “hatasını sadece şikayet olarak gündeme getiren ama nasıl düzelteceğine dair hiçbir fikri olmayan iktidarı muhafaza etmek akıl karı değil. Milletimiz bunu gördü. Bazen çok farklı kanaatler zikredenler oluyor. Bu sefer de onlar ihanetle ve başka kelimelerle itham ediyorlar.  Bu saha tıkandı artık. Bu saatten sonra bu arkadaşların bu sorunları çözmeleri mümkün değil” dedi.

KUDÜS’Ü İSLAM ÜLKELERİNİN BAŞKENTİ İLAN EDİN

“Kudüs’ün tamamının bütün İslam aleminin kalbinde başkent olarak siz deklare edin şu dünyaya”  sözleriyle çağrıda bulunan Yıldız, “Ama bunu ilan edemezler” diyerek birkaç ay önceki alınan kararı hatırlattı. Kudüs’ün yüzde 85’nin İsrail’e terk edildiğini ve geri kalan yüzde 15’inin de Doğu Kudüs diye Filistin yönetiminin başkenti olarak ilan edildiğini söyleyen Yıldız, “Geçen sefer yaptıkları neydi. Kudüs’ün yüzde 15 Filistinlilerin. Yüzde 85 kimin peki. Bunu söylemekten çekiniyorlar. Ama kullandıkları ifade Kudüs’ün yüzde 85 İsrail’e terk ettikleri manasına geliyor” dedi.

İSRAİL TERÖR DEVLETİYSE, O ZAMAN NE İŞİNİZ VAR

Hükümete yapmaları gerekenleri de hatırlatan Yıldız, “Bu hükümete yeniden sesleniyoruz. Büyükelçiyi çekmek yetmez. İsrail’i ayakta tutan anlaşmaları siz rafa kaldırabiliyor musunuz, kaldıramıyor musunuz? İsrail ile münasebetleri ciddi mana da kesiyor musunuz, kesmiyor musunuz? Onu söyleyin. İsrail, Ortadoğu da bir numaralı dost ilan edeceksiniz ama kamuoyunun önüne çıktığınız zaman da ‘İsrail bir terör devletidir’ diyeceksiniz. O zaman terör devletiyle ne alakan var. Niye terör devletiyle diplomatik ilişkiyi devam ediyorsunuz. Hakikaten bütün dünyada böyle bir çelişki görülmüş değil” sözleriyle eleştirdi.

HERKES SEÇİMDE KENDİ PARTİSİNE OY VERECEK

Konuşmasının son bölümünde Millet İttifak’ın da neden yer aldıklarına ilişkin de konuşan Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar Yıldız, “Bizim bir ittifak yapmamızı bazı kardeşlerimiz farklı yorumladılar. ‘Nasıl oluyor da falancalarla bir araya geliyoruz’ diyorlar. Kendi davamızdan milim sapmamız manasına gelmiyor ki. Bu ittifak iktidarın bütün partileri zorladığı bir ortam oluşturduğu için var. Yüzde 10 barajını ısrarla tuttular. Bu hali zorlamak için. Onlar gitti MHP ile ittifak kurdular. Elbette muhalefettekiler de bir araya gelecek, bu barajı yok hükmüne getirdiler. Bizler bu tereddütleri ortadan kaldıracağız. Herkes seçimde kendi partisine oy verecek. Bir hilal ve beş yıldızın altına mühür basacak. Bunu kimse unutmasın. Bütün gücümüzle alacağımız oy miktarını artırabilmek için her insana ulaşacağız. Bize ters bakana sırtını dönene de uygun bir üslup ile ulaşmaya çalışacağız” diye seslendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.