DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İKTİDAR YÜZDE 60’I RÜYASINDA GÖRÜR

İKTİDAR YÜZDE 60’I RÜYASINDA GÖRÜR

Fatma Kaplan Hürriyet Gölcük’te önemli mesajlar verdi

İKTİDAR YÜZDE 60’I RÜYASINDA GÖRÜR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Fatma Kaplan Hürriyet dün CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini ziyaret ederek, gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet, Kocaeli’de bekledikleri oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulunmazken, ‘İktidar yüzde 60’ı rüyasında görür’ dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Fatma Kaplan Hürriyet CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimini ve partilileri ziyaret etti.

İşeri, ’24 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önemli’

İlk olarak konuşma yapan CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün Sayın Vekilimizle Gölcük’te saha çalışmaları yapacağız. Halkımıza dokunup, halkımıza gerçekleri anlatacağız. Bugün baskın seçim ortamında bir de orantısız seçim koşullarında mücadele etmek zorunda kalıyoruz. İktidar tüm devlet organlarını kullanmaktadır. Ama buna rağmen halkımızla yaptığı görüşmelerde durumumuzun oldukça iyi olduğunu görüyoruz. Zamanında Sayın Genel Başkanımızın emeklilere verdiği ikramiye konusunda ‘Nereden kaynak bulacaklar’ diyenler demek ki kaynak bir şekilde yaratılabiliyormuş. 24 Haziran seçimleri ülkemiz açısından çok önemli. Bizler bunun bilincinde çok çalışıyoruz’ dedi.

Hürriyet, ‘Halkımızın bize olan ilgisi bize 24 Haziran için umut oluyor’

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Artık seçim satıh halindeyiz. Bizler tüm kararlılığımızla mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın sorunlarını dinliyor, bizlerden isteklerini not ediyoruz. Ayrıca her ortamda halkımıza ülkemizin içine düşürülen durumu anlatıyoruz. CHP bu ülkenin sigortasıdır. CHP umudun partisidir. Bizler bu yüzden partimizin bu ülkeye yapacaklarını halkımıza anlatıyor, vatandaşlarımızdan  yoğun ilgi görüyoruz. Artık Kocaeli’de 13 milletvekili adayı var. Bu yüzden de her gün bir ilçede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Gölcük’teyiz. Birçok noktada vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla  bir araya geleceğiz. Kendimizi anlatacağız. 24 Haziran seçimleri için halkımızdan destek isteyeceğiz” dedi.

İktidarın vaatleri halktan tepki alıyor

Sözlerine devam eden Hürriyet, ‘Ramazan ayında olduğumuz için bazen aksaklıklar oluyor. Ama şu dönem baskın seçim olmasına rağmen iktidar kendince ‘Hazırlıksız yakalayalım, devlet gücünü kullanalım’ söylemlerine rağmen bu dönem vatandaşların bize büyük bir güven duyduklarını gözlemliyoruz. Vatandaşlar gözümüze umutla bakıyor ve artık değişim istiyor. Bu süreçte iktidarın vaatlerinin tepki aldığını gözlemlemekteyim. Halkımız ‘İktidar vaat etmez, yapar’ diyorlar. Bazı iktidar üst düzey yöneticilerinin abuk sabuk açıklamaları olmakta. Bu açıklamalar ne kadar korktuklarının dışa vurumu. Bizim 24 Haziran seçimleri için umudumuz çok büyük. Bizler 25 Haziran’da Güneşli bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

Adalet istiyoruz

Vekil Hürriyet, ’24 Haziran seçimleri için seçim stratejilerimizi hazırladık, Hak-Hukuk-Adalet. Bizler artık ülkemizde Adalet istiyoruz. Partimizin seçtiği bu başlık bu yüzden çok önemli. Bugün halk yargıya güvenmiyor. Bizim dönemimizde Türkiye Büyük Millet Meclisi güçlendirilecek. Mecliste tüm Milletvekillerinin özgürce konuşmalarını, seslerinin kısılmamalarını sağlayacağız. Ülkemizde eğitimin kalitesi arttırılacak.Öğrencilere burs projemiz olacak. Ne yazık ki bugün ülkemizde ekonomi almış başını gitmiş durumda. Bizler ekonomiyi düze çıkartacak kalkınma politikalarımızla halkımızın umudu olacağız. Ayrıca seçim beyannamemizde Anadolu Projemizi hazırladık. Bu projemizle şehirlerimizin birbirleriyle ilgili iletişimini arttırıp, güzel projeleri ortaya çıkaracağız. Partimize yönelik yapılan, ‘CHP soyut projeler yapıyor’ diye bir söz artık duyulmayacak. Bu dönem iktidar zayıflarken, muhalefet güçlenerek geliyor. Karşılarında güçlü bir muhalefet var. 24 Haziran seçimlerinde halk gerçekleri iktidara gösterecektir” diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.