DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ PARTİ DERİNCE’YE YENİ BAŞKAN

İYİ PARTİ DERİNCE’YE YENİ BAŞKAN

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Esra Tolu’nun yerine İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri yeni başkanlarını İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı Başkan Yardımcılarından Selman Gürpınar’ın katılımında oy birliğiyle belirledi. Başkanlık görevine Makina Mühendisi Metin Savaş Sulu seçildi.

DERİNCE ŞAHLANACAK

İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Sulu ” Öncelikle tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza attık. Başkanlık seçimimiz Derincemize ve İYİ Partililere hayırlı olsun. Allah bizleri bu yolda utandırmasın. 2 aydır zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bunların hepsi geride kaldı. Bizim artık odaklanmamız ve enerjimizi harcamamız gereken tek bir şey var. 25 Haziran sabahı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak. Bütün çalışmamızı bu hedef ekseninde yürüteceğiz. Bizler İYİ Parti’nin Derince’deki neferleriz. Mahalle temsilcisi atamalarımızı bitirir bitirmez sokak sokak kapı kapı gezip meramımızı dile getireceğiz. Bizleri sahada göreceksiniz. Derince’yi üyeliklerde ve oy oranlarında şahlandıracağız. Tüm halkımıza kapımız sonuna kadar da açık. Buyursunlar gelsinler. İYİ Parti’nin Derince’deki yeni gönüllüleri olsunlar. Bizlere yol arkadaşı olsunlar. Derince, Kocaeli ve nihayetinde Türkiye İYİ olacak.”

4-9 MAYIS ARASI İMZAYA

İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu sözlerini şöyle bitirdi ” İlçemizde bir seçim kurulu yok. Halkımız soruyor Meral Akşener’e Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda destek olmak istiyor. Derinceli vatandaşlarımızı 4-9 Mayıs arasında Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı Adayı gösterebilmeleri için kimlikleriyle beraber Kocaeli Adliyesi’nde ki seçim kuruluna bekliyoruz.”

METİN SAVAŞ SULU KİMDİR?

1976 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Derince’de liseyi ise Kocaeli Merkez’de okudu. Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu Sulu Mesa Grup Mühendislik Firması’nın da sahibi. Evli ve 1 çocuk babası.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.