DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı iftarlık lokma dağıtımına devam ediyor

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı iftarlık lokma dağıtımına devam ediyor

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı iftarlık lokma dağıtımına devam ediyor

İYİ parti Gölcük İlçe Teşkilatı Ramazan Ayı münasebetiyle başlatmış olduğu iftarlık lokma dağıtıma devam ediyor. İYİ Parti İlçe binası önünde gerçekleşen iftarlık lokma dağıtımında 200 kişilik lokma dağıtıldı.

Ruhan Tekcan İyi Parti’nin yanında

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının başlaması ile birlikte İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Gölcük Halkına günlük 200 adet iftarlık lokma dağıtarak hayırlı iftarlar diliyor. İYİ Parti Gölcük İlçe Binası başta olmak üzere ilçemizin belli noktalarında devam eden lokma dağıtıma İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday  Adayı olan fakat listeye giremeyen Ruhan Tekcan’da partilileri yalnız bırakmıyor ve iftarlık lokma dağıtımına destek veriyor.

Tekcan, “Sonuna kadar İYİ Parti’ye destek veremeye devam edeceğim”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan fakat listeye giremeyen Ruhan Tekcan, “ İYİ Parti Milletvekili listesine girememiş olabilirim ama bu benim İYİ Parti’ye destek vermeyeceğim anlamına gelmez. Bugün olduğu gibi 24 Haziran gününe kadar İYİ Parti’nin yanındayım. Milletvekili listemiz o kadar güzel ki inanın üzülemedim bile. Bu nedenle sanki Milletvekili adayıymışım gibi sahalarda olacağım ve sonuna kadar İYİ Parti’ye destek veremeye devam edeceğim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.