DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPELİ ÖĞRETMENLER DE BİSİKLETLERİYLE BULUŞTU

KARTEPELİ ÖĞRETMENLER DE BİSİKLETLERİYLE BULUŞTU
18.05.2018
1.041
A+
A-

KARTEPELİ ÖĞRETMENLER DE BİSİKLETLERİYLE BULUŞTU

Kartepe’de ilk kez Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in başlattığı 5’nci sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak hazırlanan bisikletlerin dağıtımı öğretmenlerle devam etti. 1700 öğretmen düzenlenen törenle bisikletlerine kavuştular.

Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen bisiklet dağıtım törenlerine devam ediliyor. Bu yıl dağıtılacak olan 3 bin 500 bisiklete ek olarak 1700 öğretmene de bisiklet verildi. Acısu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Stadı’nda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde yapılan törene Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özdemir, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

VİZYON PROJELERİ

Düzenlenen törende konuşan Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez tarafından öğretmenlerimize bisiklet verilmesi bizleri sevindirmiştir. Çok yoğun bir eğitim öğretim yılı yaşadık. Öğretmenlerimiz canla başla geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirmeye devam ediyor” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez ise “Göreve geldiğimiz zaman sosyal ve kültürel belediyeciliği önemseyeceğimizi söylemiştik. İnsanı merkeze alan görev anlayışı ile çalışmalarımızı yaptık. Genç ilçemizin gelişmesini adım adım sağlıyoruz. Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vizyon projeler hayata geçmektedir” dedi.

ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI

“Çocukluğumuzun hayalleri olan spor tesisleri çocuklarımızın hizmetine sunulmaktadır” diyen Başkan Üzülmez “tarih, kültürel, spor, turizm alanında gereken bütün yatırımlar yapılmaktadır. Hemşehrilerimizin gönlüne giden yolları yapmaya devam ediyoruz. Projelerimizle Uluslarası övgüler almaktayız. Çocuklarımızın eğitimine büyük katkı veren öğretmenlerimize çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi veriyoruz” açıklamasında bulundu.

40 BİSİKLET DAHA VERİLDİ

“Milli eğitim camiasında çocuklara ve öğretmenlere bisikletleri verdik” diyen Başkan Üzülmez “Milli eğitim camiasında ayrıca çalışan memurlarımız da var. Onlarında talepleri de varmış 40 memurumuza bisikletlerini veriyoruz. Kartepemiz birlik ve beraberlik içerisinde vatanını, bayrağını seven bir ilçemizdir. Bunu en iyi şekilde sergilemektedir. Farklılıklarımız zenginliğimizdir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.