DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KATIRCIOĞLU, GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

KATIRCIOĞLU, GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bugün Gebze’de vatandaşlarla buluştu. Gebze Belediyesinin 5. Sınıf Öğrencilerine hediye ettiği bisiklet dağıtım törenine katıldı.

KATIRCIOĞLU, GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Katırcıoğlu, Gebze Belediyesinin Bisiklet dağıtım programı sonrası, Gebzeli vatandaşlarla bir araya geldi. Gebze sokaklarını karış karış gezen Katırcıoğlu, Gebze’lilere 24 Haziran seçimlerinin, Türkiye’nin beka mücadelesinde kritik bir eşik olduğunu anlattı. Türkiye’nin son 15 yılda istikrar ve güven adresi olduğunu, büyüme rakamları ile küresel güçlerin korkulu rüyası olduğuna değinen Katırcıoğlu, daha sonra Hürriyet ve Beylik Bağı Mahallelerinde Gebzeli hemşerileri ile bir araya geldi. Bu bölgede yaşanan imar sorununa ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

İMAR SADECE “GEBZE’NİN”SORUNU DEĞİL

Milletvekili Katırcıoğlu, Gebze Hürriyet ve Beylik Başı Mahallelerinde yaptığı ziyaretlerde yaptığı açıklamada şunlara değindi; “ İmar sadece Gebze’nin sorunu değil, bu sorun ülkemizin bir çok yerinde var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Bakanlıklarımızın çalışmaları ile bu sorunu çözüyoruz. Ülkemizde bulunan 25 Milyon civarında binanın yarısı 2000 yılından önce imarsız ve mülkiyet sorunu var. Arsa görünüyordu, tapusu yoktu. Tüm bu binalara “Yapı Kayıt Belgesi” verilerek sorun çözülecek. İçiniz ferah olsun. 15 yılda değişimin ve dönüşümün mimarı olan AK Parti bu sorunu da çözecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.