DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kendi küçük yüreği büyük

Kendi küçük yüreği büyük

Kendi küçük yüreği büyük

İlkokul 2.sınıf öğrencisi Sebila Hasgül, engelli birine tekerlekli sandalye almak için kumbara yaparak kendinden büyük bir cok kişiye örnek oldu.

 

Türkan Dereli ilkokulu 2.sınıf öğrencisi Sebila Hasgül kendi minik olmasına rağmen yaptığı kumbarayla yüreğinin ne kadar büyük olduğunu gösterdi.  Engelliler haftası nedeniyle kartonlardan kumbara yapan küçük Sebila, üzerine ‘Bir kişiden 1 TL 1 kişiye tekerlekli sandalye’ yazarak Müdür Yardımcısı Yasemin Suçeken’in odasına bıraktı. Örnek davranışıyla kendilerini duygulandırdığını söyleyen Yasemin Suçeken, okulda duyan diğer öğrenciler de gelip kumbaraya para atıyor. Sebila minicik yüreğiyle hepimize büyük bir örnek oldu. Sınıf öğretmeni Aynur Erdoğan ise, Sebila’nın duyarlı bir çocuk olduğunu bu nedenle de okul yönetimi nedeniyle de ödüllendirildiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.