DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kent Konseyi Kadın Meclisi 10. Bahar Şenliğine hazırlanıyor

Kent Konseyi Kadın Meclisi 10. Bahar Şenliğine hazırlanıyor

Kent Konseyi Kadın Meclisi 10. Bahar Şenliğine hazırlanıyor

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Meclisi tarafından bu sene onuncusu gerçekleşecek geleneksel Bahar Şenlikleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu sene şenlikler Kavaklı Sahilinde devam eden çalışmalar nedeniyle Anıtpark’ta kutlanacak.

Bu sene şenlikler Anıtpark’ta gerçekleşecek

İlçemizde bu sene onuncusu kutlanacak olan Bahar Şenlikleri için Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde yoğun bir çalışma var. Kavaklı Sahili’nde devam eden çalışmalar nedeniyle bu sene şenlikler Anıtpark’ta gerçekleşecek. Bahar Şenliği’nde STK’lar, Siyasi Parti Kadın Kolları, Kadın Meclisi üyelerinin el emeği stantlarının yanı sıra, Necati Çelik Devlet Hastanesi Organ Bağış Birimi ve Kanser Erkan Tarama ve Eğitim Merkezleri (KETEM) stant açarak vatandaşları bilgi verecek.

Turnalı, “Bu sene 3 gün sürecek şenliklerimizde 35 tane stant kurulacak”

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı’nın önderliğinde gerçekleşecek şenlik öncesinde toplantılar yapıldı. Başkan Turnalı önderliğinde yapılan toplantıda stant açacak STK’lar ve Kadın Meclisi Üyeleri ile bir araya gelindi ve stantlar hakkında bilgi verildi. Toplantıda 3 gün sürecek olan şenlikler hakkında bilgi veren Başkan Turnalı, “ Bu sene onuncu Bahar Şenlikleri kutlamasını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bilindiği gibi her sene şenliklerimiz Kavaklı Sahili’nde gerçekleştiriyorduk. Fakat bu sene Kavaklı Sahilinde devam eden çalışmalardan dolayı şenlikleri Anıtpark’ta yapma kararı aldık. Stantlarımız saat 10.00’da kurulacak ve 11:30’da stantlarımız hazır olması gerekiyor.  Bu sene 3 gün sürecek şenliklerimizde 35 tane stant kurulacak ve açılış törenimiz  saat 16:30’da olacak” dedi.

Bahar şenliklerinde 3 gün dolu dolu geçecek

Başkan Turnalı, 3 gün sürecek olan Bahar Şenliği programı hakkında da bilgi verdi. Turnalı, “Bu sene Anıtpark’te gerçekleştireceğimiz Bahar Şenliğimizin birinci gününde Halk Oyunları ile başlayacak. Protokol konuşmalarının ardından bütün statlar gezilecek. Ayrıca bu sene Kadın Meclisi üyelerimiz kendi diktikleri kıyafetler kendileri bir defile gerçekleştirecekler. Birinci gün akşam 21:00’de Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu konser verecek. 2. Gün yine bütün gün stantlarımız açık olacak ve akşam Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosunun konseri gerçekleşecek. Bahar Şenliğimizin 3. gün akşam saat 23:00’de stantlarımızı kaldıracağız. Her sene olduğu gibi bu senede gözleme standımız olacak ve stantlarımızda el emeği göz nuru ürünlerin satışı yapılacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.