DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mertay Kuruyemiş’te hurmalarda büyük indirim

Mertay Kuruyemiş’te hurmalarda büyük indirim

Mertay Kuruyemiş’te hurmalarda büyük indirim

İlçemizde 6 yıldır Merkez Mahallesi 20. Sokak No: 11 adresinde hizmet veren Mertay Kuruyemiş’te iftar sofralarının baş tacı hurmalarda büyük indirim var.  Ramazan sonuna kadar devam edecek olan indirimler Gölcük halkından da yoğun ilgi görüyor.

İndirimler Ramazan Ayı boyunca devam edecek

Kadir Aydoğar tarafından ilçemizde 6 yıldır hizmet veren Mertay Kuruyemiş’te Ramazan Ayı boyunca hurmalar da, hoşaf için üzüm ve kuru kayısı da ve baklava ve tatlıların vazgeçilmezi cevizde büyük indirim var. Özellikle akşam 4’ten sonra yoğunluğun arttığını belirten Mertay Kuruyemiş’in işletmecisi Kadir Aydoğar, “6 yıldır Gölcük halkına en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Ramazan Ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi hurmalarda Ramazan Ayı boyunca indirimlerimiz devam edecek. Hurma fiyatlarımız; Bağdat Hurması 15 liradan 9.99’a, Tunus Hurması 17 liradan 11.95’e, İran Hurması 17 liradan 12.95’e, Medine Hurması 43 liradan 29.95’e ve Kudüs Hurması 53 liradan 44.95’e düştü. Yine Ramazan Ayların da tercih edilen hoşaf için üzüm 9.99’da kayısı 11.99’dan satışını yapmaktayız. Ramazan tatlıları ve bayram baklavaları için ince kabuk cevizimizin kilosunu 28 liradan 19.99 liraya indirdik.  Fiyatlarımız Ramazan Ayı boyunca devam edecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.