DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘MİLLET İÇİN GELİYORUZ’

‘MİLLET İÇİN GELİYORUZ’

CHP Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Seçim Merkezi’ni yoğun katılımla açtı

‘MİLLET İÇİN GELİYORUZ’

Cumhuriyet Halk Partisi Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Açılaşa Milletvekilleri ve çok sayıda partililer katılım sağladı.

Açılışa yoğun katılım sağlandı

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Milletvekili Adayları Ebru Küçükaydın, İl Başkan Yardımcısı Sabriye Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, ADD üyeleri, partililer ve davetliler katılım sağladı.

24 Haziran seçimlerine vurgu yapıldı

CHP Yüzbaşılar Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreninde konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Tahsin Tarhan ve CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, ‘Millet için iktidara geliyoruz’ mesajını verdiler. Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, ‘Gölcük İlçe Başkanımız İsmet İşeri ve yönetimimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz‘ dediler.

Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

Açılış kurdelesi kesildikten sonra Seçim Koordinasyon Merkezi gezilirken, 24 Haziran seçimleri öncesinde CHP Millet İttifakı için birlik ve beraberlik mesajı verdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.