DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Milletvekili Aday Adaylarından Başkan Ellibeş’e ziyaret

Milletvekili Aday Adaylarından Başkan Ellibeş’e ziyaret

Milletvekili Aday Adaylarından Başkan Ellibeş’e ziyaret

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kocaeli’nden başvuru yapan Milletvekili Aday Adayları Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimler öncesi AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığını açıklayan Türk Telekom eski Kocaeli İl Müdürü İrfan Yıldız ve Ak Parti Başiskele eski İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ayrı ayrı nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde, Gölcük Belediyesi’nin yatırım ve hizmetleriyle ilgili Milletvekili Aday Adaylarına bilgi veren Başkan Ellibeş, seçim sürecinde başarılar diledi.

Başkan Ellibeş, Talus’a başarılar diledi

Seçimin hayırlı olmasını dileyen Başkan Ellibeş, ” Hepimizin amacı ve gayesi insanlara, ülkeye en iyi hizmeti yapmak. Bu yolda bazılarımız Partili olacak, bazılarımız Belediye Başkanı bazılarımız ise Milletvekili. Herkesin ayrı bir görev, farklı hizmet yollarında halka hizmet etme çabasında olacak. Benim düşüncem hep birlikte olursak tüm zorlukların üstesinden gelir, başarılı hizmetler yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Yıldız ve Talus, teşekkürlerini iletti

Milletvekili seçilmeleri halinde yapmayı planladıkları çalışmaları paylaşan Aday Adayları ise kabulünden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.