DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTILAR

ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTILAR

Helal olsun Ford Otosan’a

ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTILAR

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Ford Otosan Yeniköy Boyahane Üretim Müdürlüğü çalışanları, dün Gölcük Pirireis İlkokulu’nu ziyaret ederek 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim yılında durumu olmayan öğrencilere kıyafet yardımı yaptı. Bu bağlamda Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz teşekkür amaçlı Bölüm Müdürü Nihat Gür’e kurumu adına plaket takdiminde bulundu.

Öğrencilere kıyafet yardımı

Ford Otosan Yeniköy Boyahane Üretim Müdürlüğü çalışanları, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim yılında durumu olmayan Gölcük Pirireis İlkokulu öğrencilerine kıyafet yardımında bulundular. Yapılan bu proje kapsamında Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, Ford Otosan Yeniköy Boyahane Üretim Müdürlüğü çalışanlarını dün okulda ağırlayarak Bölüm Müdürü olan Nihat Gür’e kurum adına plaket takdiminde bulundu.

Yılmaz, ‘’Öğrencilerimiz zor durumda kalmasın istiyoruz’’

Gazetemize konu hakkında açıklama yapan Pirireis İlkokulu Müdürü Cemalettin Yılmaz, ‘’Koliler bugün elimize ulaştı. 60’a yakın koli var. Sınıflarda öğrencilerin ihtiyacı bulundukları takdirde bizler bunu tespit ettik ve bu durumla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerin okudukları sınıflardaki öğretmenleri ile görüştük ve kıyafetleri onlara teslim edeceğiz. Okul çıkışı ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafetlerini öğretmenleri verecek. Öğrencilerimiz zor durumda kalmasın istiyoruz. Bizde bu proje kapsamında okulumuzda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yaptıkları yardımlardan dolayı kurum adına plaket takdim edeceğiz’’ dedi.

Korkmaz, ‘’Gerçek ihtiyaç sahiplerine bu yardımları verdiğimiz için çok mutluyuz’’

Okul Aile Birliği Başkanı Buket Korkmaz’ın da Gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Eşim Ford Otosan Yeniköy Boyahane Müdürlüğü’nde Vardiye Amiri olarak çalışıyor. Bu Sosyal Sorumluluk Projesi eşimin öncülüğünde yapılıyor ve bir gün yanıma gelip ‘’Sizin okulda ihtiyaç sahibi öğrenciler var mı?’’ diye sordu. Bende bu konu hakkında Okul Müdürümüz ve Rehber Öğretmenimiz ile konuştum. Rehber Öğretmenimiz öncülüğünde diğer öğretmenlerden isim aldım. Talep çok oldukça diğer öğretmenlerden de isim alma şansım oldu. Bu proje kapsamında yapılan bu yardımlar çalışma arkadaşlarının destekleriyle birlikte çok güzel bir hale geldi. Gerçek ihtiyaç sahiplerine bu yardımları verdiğimiz için çok mutluyuz. Çok güzel bir proje oldu. Bu projede katkı sağlayan ve emeği geçen Ford Otosan Yeniköy Boyahane Müdürlüğü çalışanlarına Okulumuz adına sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 Plaket takdiminde bulunuldu

Gazetemize yaptığı açıklamadan sonra Ford Otosan Yeniköy Boyahane Üretim Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelen Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Buket Korkmaz, bütün çalışanlara bu proje kapsamında yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Daha sonra Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, Bölüm Müdürü Nihat Gür’e kurum adına plaket takdiminde bulunarak tekrardan teşekkürlerini sundu. Ziyarette günün anısına okulun önünde fotoğraf çekilmesi ile ziyaret son buldu.

İsim: Nihan ATAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.