DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“Okuyorsanız varsınız yoksa yoksunuz”

“Okuyorsanız varsınız yoksa yoksunuz”

“Okuyorsanız varsınız yoksa yoksunuz”

10.Kocaeli Kitap Fuarı’nda Akademi Lise Yazarlık Okulu Kapanış Programı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Kılavuz Gençlik Akademi Lise Yazarlık Okulu Kapanış programı, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Kılavuz Gençlik sahnesinde yapıldı. Programda seçkin yazarlardan 5 alanda eğitim alan öğrenciler için ödül töreni yapıldı. Öğrenciler ve ailelerin yoğun ilgisi eşliğinde yapılan kapanış programında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi Deneme Atölyesi Yazarı Mehmet Şeker, Şiir Atölyesi Eğitmeni Ahmet Turan, Portre Atölyesi Yazarı Fahri Tuna, Öykü Atölyesi Eğitmeni Güray Süngü, Karikatür Atölyesi Eğitmeni İlhami Atmaca’ya hediye takdiminde bulundu.

KELİMELERİN SÖYLEYECEKLERİ VAR

Yazarlar, ‘’Kelimelerin Söyleyecekleri Var’’ kitabı çok güzel oldu, içini öğrencilerimiz doldurdu. Vakit biraz daha uzun olsaydı kartal olup uçardık. Her öğrencimizi kutluyoruz. Öğrencilerimiz ile aktif iletişim içinde olacağız, yazmaya devam edecekler ve iletişim halinde olduğumuz dergiler var öğrencilerimizi buralarda değerlendireceğiz, dediler.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Yazarlık Okulu kapanış programında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, “Bu çalışmayı sahiplenen veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. İnsanı yücelt ki devlet yaşasın anlayışı ile çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gençlere her türlü imkânı vermektedir. Sadece şehrin kalkınması, gelişmesi değil, insanının da kalkınması, gelişmesi için her şeyi yapan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Yazmak için önce okumak gerekir, insanımız gencimiz tarihini, geçmişini iyi okumalı bu anlamda kılavuz gençlik çalışmalarımız devam etmektedir, biz gençlerimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Programda ayrıca Akademi Lise Yazarlık Okulu hocaları eğitim sürecinde yaşadıklarını dinleyiciler ile paylaştılar. “Özellikle tüm sınav stresi, okul ve bir çok karmaşa arasında böyle bir proje içinde yer aldıkları için öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz, çok verimli bir dönem geçirdik. Geçen yıl yine burada final yapmıştık, heyecanlıydık, bugün yine heyecanlıyız. Bundan sonra her birinin kendi kitabını çıkaracak seviyeye gelmesini diliyoruz. Okuyorsanız varsınız, yoksa yoksunuz. Yazıyorsanız varsınız, yoksa yoksunuz. Sadece kişinin içinde olması yetmiyor, kurumların bu işe el atması çok değerli, gençleri bu konulara teşvik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ayrıca çok teşekkür ediyoruz” diyerek kapanış programını tamamladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.