DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ramazan Ayı’nda turşucuların yüzü gülüyor

Ramazan Ayı’nda turşucuların yüzü gülüyor

Ramazan Ayı’nda turşucuların yüzü gülüyor

11 Ayın Sultanı Ramazan’da Gölcük’te birçok noktada açılan seyyar turşucular turşu severlerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan turşulara olan talebin fazla olması turşucuların da yüzünü güldürüyor.

En çok rağbet gören pancar turşusu

İlçemizde birçok noktada bulunan turşucular Gölcüklü vatandaşlardan gelen yoğun talep nedeniyle birlikte oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nin Körfez Sokak’la kesiştiği noktada açtığı tezgâh ile Gölcüklü vatandaşlara hizmet veren Mehmet Kamil Erson Gölcüklü vatandaşların turşuya oldukça düşkün olduklarını ve bu durumdan oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Ayrıca Mehmet Kamil Erson, “Yıllardır bu köşede Ramazan Ayı’nda turşu satışı yapıyorum. Bu sene çok şükür satışlarımız güzel. Gündüz millet oruçlu olduğu için pek dışarı çıkmıyorlar. Ama özellikle 5’ten sonra havanın serinlemesiyle satışlarımız çok artıyor. Bu sene en çok sattığımız turşu pancar oluyor. Diğerlerinden en çok talebi o görüyor. Onun haricinde en çok giden türlü turşumuz var. Ama genel olarak turşu satışlarımız iyiye gidiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.