DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Rizeli Kardeşler de olta balıkçılığı ile satışlara devam

Rizeli Kardeşler de olta balıkçılığı ile satışlara devam

Rizeli Kardeşler de olta balıkçılığı ile satışlara devam

İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet veren Rizeli Kardeşler Balıkçısı av yasağının gelmesi ile birlikte olta balıkçılığı ile satışlara devam ediyor. Balığın her mevsimde yenmesi gerektiğini belirten Rizeli Kardeşler, “ Balık en besleyici besindir. Av yasağı geldi diye balık yemeyi ihmal etmeyin. Olta balıkları ile yaz boyunca satışlarımız devam edecek” açıklamasında bulundular.

Balcı, “Av yasağı ile birlikte olta balıkçılığı ve havuz balıkçılığı ile satışlara devam ediyoruz”

Sağlık açısından en besleyici besinlerin başında gelen balık, av yasağını gelmesi ile tezgahları olta balıklarına bıraktı. İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında uzun yıllardır hizmet veren Rizeli Kardeşlerde av yasağı kalkana kadar olta balıkçılığı ile satışlara devam edeceklerini açıkladılar. Rizeli Kardeşler Balıkçılığın işletmecilerinden Osman Balcı yapmış olduğu açıklamada, “ Balık her mevsim yenmesi gereken önemli bir besin kaynağıdır. Av yasağı geldi diye balık yok diye düşüyorlar ama bizde her mevsim balık vardır. Av yasağı ile birlikte olta balıkçılığı ve havuz balıkçılığı ile satışlara devam ediyoruz. Rizeli Kardeşler olarak ayrıca ramazan Ayında da hizmet vermeye devam edeceğiz. Yalnız Ramazan Ayında iftarlarını bizde yapacak olan müşterilerimizden bize önceden haber vermelerini rica ediyoruz. Çünkü balık anlık hazırlanan bir yemek olduğu için önceden sipariş verirlerse hem  bizim açımızdan hem de müşterilerimizin açısından daha iyi olacaktır. Haberli geldikleri zaman masaları hazır olur siparişleri konusunda da fazla beklememiş olurlar” dedi.

Salatalar Şef Hüseyin Kurtuluş’tan

Rizeli Kardeşlerde balığın yanında olmazsa olmaz olan salatalar Şef Hüseyin Kurtuluş tarafından hazırlanıyor.  Günlük teze malzemelerle hazırlanan salatalar müşteriler tarafında da oldukça beğeniliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.