DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

RUHAN TEKCAN YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADI

RUHAN TEKCAN YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADI
07.05.2018
1.214
A+
A-

İYİ Parti’nin Milletvekili Aday adayı Hanımağa

RUHAN TEKCAN YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADI

İYİ Parti’nin Kocaeli Milletvekili Aday adayı olan Eğitimci ve çevresinde Hanımağa lakabıyla ünlenen Ruhan Tekcan, Gazetemizin 33. Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak, beraberindeki arkadaşları ve ekibimizle objektiflerimize poz verirken, Gazetemize yayın hayatında başarılar diledi. Ruhan Tekcan, Aday adaylığını İzmit’te düzenlediği görkemli bir törenle açıklamış ve çevresinde çok olumlu mesajlar almıştı.

YORUMLAR

  1. Celal Pars dedi ki:

    Gerçekten böyle dinamik ve enerjili insanları ve Yen’i yüzleri artık siyaset sahnesinde görmek istiyoruz. Özellikle meclisteki kadın vekil sayımızın artmasının ülkede daha sağduyulu ve daha olumlu işlerin olacağına öncülük edeceği görüşündeyim.Hanım efendiye başarılar diliyorum yolu açık olsun.