DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şölen Piliç Markette Ramazan bereketi

Şölen Piliç Markette Ramazan bereketi

Şölen Piliç Markette Ramazan bereketi

2008 yılından beri Hüseyin Akın ve Şaban Meral ortaklarının işlettiği Şölen Piliç Markette Ramazan bereketi başladı.11 Ayın Sultanı Ramazan Ayında İftar sofalarını süsleyen hem lezzetli hem de besleyici besini olan tavuğa Gölcük Halkından yoğun ilgi var.

İftar sofralarının vazgeçilmezi

Et fiyatlarında meydana gelen aşırı yükselme nedeniyle vatandaşlar iftar sofralarının vazgeçilmezi tavuk oluyor. İlçemizde 2008 yılından beri Hüseyin Akın ve Şaban Meral ortaklığında hizmet veren Şölen Piliç Markette Ramazan bereketi başlarken vatandaşlar iftar sofraları için daha çok sarma but tercih edildiğini belirttiler.

Meral, “Et fiyatlarında meydana gelen aşırı zam nedeniyle vatandaşlar daha çok tavuk tercih ediyor”

Şölen Piliç Market ortaklarından Şaban Meral Ramazan Ayının başlaması ile yaşadıkları yoğunluk hakkında bilgi verdi. Meral, “ Havaların ısınması ile zaten tavuk sektöründe bir hareketlilik olur. Özellikle mangalcıların tercih ettiği kanat ve sarma but en çok satılan ürünlerimizdir. Tam mangal sezonu açıldı derken 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı başladı. Et fiyatlarında meydana gelen aşırı zam nedeniyle vatandaşlar daha çok tavuk tercih ediyor. Fiyatlar şu anda yaz sezonu fiyatlarına geçildi. Ramazan’a özel bir artış yapılmadı. Fiyatlar yaz sonuna kadar bu şekilde devam eder. Hatta dönem dönem toptancılarımızın yapmış olduğu kampanyalar doğrultusunda indirimlerimiz bile olabilir. Özellikle iftar sofralarında misafirleri ile oruç açacak olan ev hanımları hem lezzetli hem de hesaplı olduğu için tavuğu tercih ediyor” dedi.

Şölen Piliç Markette tavuk fiyatları;

Kalçalı but 10 lira, kanat 21.50 lira, sarma 14.75 lira, baget 12 lira, göğüs 15 lira,  bütün 9 lira,  ciğer 7.5 lira

SONY DSC

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.