DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TAŞ FIRIN

TAŞ FIRIN

Lahmacun ve Pide’nin doğru adresi

İlçemizde 3 ay gibi kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu yoğun ilgi görüyor. Sami Pekin ve Oktay Göregel ortaklığında hizmet veren Taş Fırın Kocaeli ve Gölcük’te lahmacun ve pide konusunda iddialı.

Antep lahmacununu Gölcük halkı ile buluşturdu

İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren Mevlana Lahmacun ve Pide Salonu’nu devraldıktan sonra 1 aylık titiz bir tadilat ile hizmet vermeye başlayan Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu müşterilerinden tam puan almayı başardı. Lahmacun, açık ve kapalı pide çeşitleri, etli eklem, kiremitte köfte, kiremitte tavuk ve kiremitte et çeşitleriyle hizmet veren Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu Antepli ustalarının kendi elleriyle hazırladığı Antep Lahmacununu Gölcük halkı ile buluşturdu. Kuzu eti ve sarımsak ile hazırlanan harcı ile yapılan Antep Lahmacunu kısa sürede büyük beğeni aldı.

Yerli besi ve helal kesim hayvanların etlerini kullanılıyor

Gölcük’ün eski esnaflarından olan ve 3 ay önce Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu ile yemek üzerine hizmet vermeye başlayan Sami Pekin ve Oktay Göregel ortaklar kısa sürede yakaladıkları başarıyı ve ürünleri hakkında bilgi verdiler. Pekin ve Göregel ortaklar, “ 3 ay önce hizmet vermeye başladığımız Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu kısa sürede yoğun ilgi gördü. 1 aylık titiz bir tadilat sürecimiz oldu ve bütün dükkanı yeniledik. Şimdi gelen müşterilerimiz lahmacun ve pide çeşitlerimizin tadına baktığı zaman farkı çok iyi anlayabiliyorlar. Fırınımız doğalgazlı değil ve ismimizden de anlaşılacağı gibi taş fırında pişiriyoruz. Bu da Gölcük’te az bulunan bir özelliktir. Ürünlerimizde kullandığımız malzemeler günlük olarak gelir. Etimiz yerli besi ve helal kesim hayvanların etlerini kullanırız. Yine kullandığımız sebzeler günlük olarak gelir. Ürünlerimizde kullandığımız malzemelerin baharat gramı her zaman aynıdır. Bu nedenle müşterilerimiz her geldiklerinde aynı lezzeti almış olurlar. Pide hamurumuz yine aynı şekilde günlük olarak hazırlanır. Pide hamurumuzun mayalanması gerektiği için günde bir defa yoğrulur. Fakat lahmacun hamurumuz mayasız olduğu için günlük periyodik olarak yoğrularak hazırlanır” dediler.

Ramazan ayı boyunca iftarda açık

Pekin ve Göregel ortaklar sözlerinin devamında, “Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu olarak Gölcüklü vatandaşlara alıştıkları tatların dışında yeni lezzetler tattırmak istedik. Bunun için Antepli ustamızın elinden özel Antep Lahmacunu yapmaya başladık. Gölcük’te ilk biz başlattık ve kısa sürede çok güzel olumlu tepkiler aldık. Antep lahmacunun normal lahmacundan farkı kuzu eti ve sarımsakla yapılıyor olmasıdır. Müşterilerimize bunu söylediğimiz zaman önce biraz yadırgıyorlar. Çünkü Gölcük halkı kuzu etine fazla alışık değil ama deneyen bütün müşterilerimiz çok beğendiklerini ve daha önce böyle bir lahmacun yemediklerini belirtiyorlar. Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu olarak Ramazan ayı boyunca iftarda açık olacağız. Ayrıca ev ve iş yerlerine paket servisimiz mevcuttur. Sipariş vermek için 0262 412 41 40 nolu numaradan bizlere ulaşabilirler”

“Kocaeli ve Gölcük’te lahmacun ve pide konusunda iddialıyız”

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birçok işyerinin fiyatlarında değişiklik yaptığın belirten pekin ve Göregel Ortaklar, “Taş Fırın Lahmacun ve Pide Salonu olarak Gölcük’te en uygun lahmacun ve pideyi veriyoruz diyebiliriz. Ramazan’a az bir zaman kala Gölcük’te birçok salon fiyatlarına zam yaparken biz bunu uyguladık. Fiyatlarımız Ramazan Ayı boyunca aynı kalacak. Bizler deneyimli kadromuz ile hizmet vermeye hazırız. Kocaeli ve Gölcük’te lahmacun ve pide konusunda iddialıyız” dediler.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.